Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... i jeftino skupljanje političkih poena
Ilija, e sada si lijepo vidio kako ce se mazlimani brinuti o svojim \"graDZanima\" koji nisu muhamedanske vjere u \"multi-KURTI\" bazniji. Valjda ce te tih 12 godina zatvora nauciti da mislis svojom glavom Ilija i da konacno shvatis koja su stoka muhamedanci u bazniji.
Ima I(A)liju da karaju dok mu se guzovi ne osuse a crijeva ne ispadnu :))))))))) Guznocid nad I(A)lijom :)))))))))
Kakve papčine...sve svoje zločine koje ste počinili morate odrobijati.Znate postoji u pravu institut nužne odbrane,medjutim ako se prekorači...nagrabusio si.Tako i u ratu,pa iako se braniš,ne smeš činiti zločine nad zarobljenicima.U ratu nema nedužnih-već samo i isključivo krivih i manje krivih.
...deder uradite nesto po tom pitanju, umjesto sto se samo izlajavate o tome po dubioznim medijima. imaju ministarstva, sudovi, organizacije...pa na googlu nadjite brojeve telefona, e-maile i borite se za covjeka. to vam je i posao, i za to vas narod placa...bagro jedna nesposobna gotovanska.
ahahhaha,digle ruke balijiice od ovog podrpanca