Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kakvim si ti supstancama? HAHAHA CUJ ODLIČAN POSAO
ovi gori ublehasi od nasih, tek sad mi je jasno sto ih Rusi i Kinezi gaze ko malu djecu
moraju pohvaliti neki pomak, jeste spoto al je čudo da se bilo sta dogovore sve 3 strane. ovo je mravlji korak koliko je dug put do EU. nije ni vazno hoćemo li uci u uniju za nas je vazan put da izgradimo normalnu drzavu, zakone, smanjimo korupciju itd
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za pocetak, odmah sjesti za stol i za 15 minuta razrijesiti Gordijski cvor zvani Izborni zakon, Sejdic-Finci, kao i vecinu dubioza oko politicke jednakopravnost triju naroda i svih gradjana promptnom implementacijom rezultata popisa iz 2013. koiji moze postati ad hoc biracki popis koji sadrzi pouzdane, azurirane podatke o etnickoj pripadnosti nasih gradjana, te tako onda izravno omoguciti da u FBiH bos. i hrv. clan Predsjednistva uistinu imaju legitimitet na sljedeci nacin:
(nastavak) - za te 2 pozicije bit ce 2 razlicita glasacka listica s relevantnim kandidatima (narodnost kandidata je posve nebitna), te onda Hrvati glasuju na jednom listicu, a Bosnjaci na drugom, a tzv. Ostali neka glasuju po svojoj volji i savjesti. Identican model primijeniti i na Dom naroda i mirna Bosna.
Time bi automatizmom bilo rijeseno i pitanje Sejdic-Finci jer bi se svaki, bas svaki drzavljanin BiH mogao kandidirati na svakoj od lista i biti biran, a puni ili vecinki legitimitet adekvatne etnicke zastupljenosti u drzavnim organima bio bi takodjer skoro pa zagarantiran jer bi bilo mnogo teze raditi izborne makinacije i provoditi ikakav izborni ili post izborni inzenjering. Jos samo rijesimo TV kanal, te okrupnimo zupanije da smanjimo admin. aparat, te ustedimo koji dinar i mir!
Avaz na apraratima. Ovo je dokaz da Zvizdic radi dobar posao.
Bolje se pripojiti juznom polu nego evropi. Stara ravku evropa, svo zlo potice odatle.
Po strancima što god smo u velikoj gabuli to smo bliže "Evropi". Evo taman ova situaija, blokade saobračaja, protesti, nezadovoljstvo i bunt na sve strane. On je samo pročitao ono što su mu ova tri vazala naškrabala. Da li oni imaju pojma šta se u BiH dešava ili samo gutaju njihove nebuloze. Ne do bog kakvog belaja....da ne pominjem..čini mi se da bi nas odmah preko reda primili u EU.
Polako bre , s čestitanje...! Kad pročitate naše nazor sklepane odgovore , nema nikakve sumnje da ćete poslati tomove i tomove novi i novih " pitanjacaaa" . A , od odgovora na ta nova" pitanjca" , dopunska jelte bre, zavisiće nove runde "pitanjaca" i tako u nedogled ..... A , do tada ....sva će omladina koja nešto vredi več uveliko biti u EU .... A , preživelim starcima iz BiH , " pitanjca " i odgovori ublehaša , sigurno više neće biti važni..
e hajmo sad pojest i popit da nazdravimo. Malo kod Bakija pa malo kod Mileta
pu, ebo ti mamu svoju u pakavelu licemjernu europsku, fašističku u guzicu ! :)
Ovaj Junker ili je lud ili dementan pa ovako hvali ove hostaplere
jel ovaj ozibljan? tacno mi izgleda ko neko iz nadrealista... cuj odlican posao :D
Pogodili su u srž! To je bitno...mogli su svi skupa još dvije godine razvlačiti , da se nakupi još koja dnevnica , Al dobro!
Los dan za genocidase i klerofasiste.
A bosnjo ko bosnjo, kahvenise i pljuje po svemu.
Ma daj ne seri
Hahaha,čuj odlično ste obavili svoj dio posla. Pa kad prije si stigao pregledati 3.242 pitanja, kad ih nije ni ovaj nas ludi državni parlament ni pogledao. Ostavi ti nama broj dilera.
nemoj ih hvalit junke molim te
odlicno, sve po planu, samo se naguzite :)
CEKAJ DA PROCITAJU ODGOVORE HAHAHAHAHA 3000 VICEVA