Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem na k.... ''struku'' koja te izabrala
Nu! Nije bilo gumenih soba dok nisu objavili Tegeltijin video, dobra plata, a kane i sa strane?! E ovih stranaca!
Aman, koja te struka birala? Mora da je frizerska, jer si početnica u pravu, s 40 diplomirala. Zato imaš dvaest godina iskustva u češljanju tuđih glava, a gle ti ispucale kose? Elem, ne vrijediš ni kao frizerka.
👏👏👏👏👏👏👏
svako ko izabere profesiju sudije ima psiholoski poremecaj, jer zasto bi neko dobrovoljno djelio pravdu a nema apsolutno znanje o slucaju. znaci zele da glume bogove.
zakon struka ? haaaaahahahaaaaaaaa
Koja te struka birala, kad si frizerka!?
Što majketi ošiša Milana na nulu jbt
Može sutra u 14 feniranje?
kobilu treba vratiti odakle je izasla kada se ne zna baviti svojim poslom
KRMAČA!!!
Sta je njena frizerka po zanimanju...?
Koje konstantno blamiranje VTSV, najveće zlo BiH!!!!
"Mene je izabrala stranka..." Sve si rekla frizerko :D
ovako smo i mi i jednoj firmi opustili se, probili jedan rok pa drugi rok, kad baba dodje KAE imate do kraja ove sedmice da zavrsite tj do petka ili u ponedeljak nemojte uospte dolaziti na posao, moja majko niko od nas do ponedeljaka nije ni izlazio iz kancelarije hahahaha AL SMO ZAVRSILI pa tako i VI sjedi zatvopri vrata i donesi rezultate tuzbe procese presude i izadji pred TV predoci evo sta smo uradili ...
Ova se uporno bavi Mekticem a coek lijepo kaze pa eto radite svoj posao ona ponavlja imamo saznanja informacije ;-) HALLO OSVJESTI SE TOBEJARABI
Sado-mazo sobe