Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ZASTO budzetlije ne cekaju, penzije isplatite prve!!!
Nije mi jasna samo ova zadnja rečenica iz ovog texta ...? ? ? Koji qurac ima zasjedat ovaj " Izvršni odbor udruge penzionera " , i koji qurac ima razgovarat o M O G U Ć I M protestima ...??!?!?! To se jarane moj samo kaže - PROTESTI SU U petak u 12,00 sati i fertich ... Dogorilo ljudima, yebali te dogovori , daj da se konkretno radi ....! ! ! ! ! ! ! ! !
A KO JE DAO PRAVO OVOJ DRŽAVI DA OD MOJIH PARA, (ONIH KOJE JA UPLAĆUJEM ZA SVOJU PENZIJU) ISPLAĆUJE PENZIJE NEKOM DRUGOM
pa i zivim ... u džungli
"ostariš" ??? ... pa jel ti stvarno misliš da ćemo mi koji smo sad u pedesetima moći sebi dopustiti taj luksuz ... to se zove optimizam ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sta mislite da te uzmete drzavnu banku pa uplatite na nju taj novac?
ENES HAJDAREVIĆ LOPOV! POKRAO JE SUVLASNIKE I NAS KORISNIKE U FIRMAMA HS I HKB. MH COMPANY JE KRIMINALNA FIRMA I TO JE TA FIRMA PREKO KOJE JE ENES HAJDAREVIĆ LOPOV KRAO NOVAC OD FIRMI HS KBALOVSKE.
Prvo vi isplatite svoje plate, koje su skoro veće nego u Telecomu. Tim tempom ide raspodjela
Ni ovi sto su u radnom odnosu ......i kod njih nije nista bolje, cekaju na plate po toliko mjeseci,redovno dolaze na posao,rane svaki dan..,mislim na one koji imaju nekakav radni odnos i stareci....KO RANO RANI........NIKAD NIJE NASPAVAN...!
Nije mi jasno nikako gdje su pare od uplacnih doprinosa za penzionere? Zar nije logicno da radnik koji je radio 40 godina, kome su redovno uplacivani doprinosi za penziju, sada taj isti radnik mora cekati da se sredstva prikupe !!! Pa gdje su njegove uplate od 40 godina, gdje su te pare?
Esmaseh...kad zaposlenik na salteru bilo koje drzavne firme opcine itd moze rahat na ljetovanje u bilo koju destinaciju na planeti, dok univerzitetski obrazovan iz privatne firme moze samo s argetom do neuma... To ti sve govori gdje su novci...
ih......da je i do Neuma stici, pa makar sa argetom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)