Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preduzece cije je sjediste kuca od tri sprata, dobije od Opcine i Kantona silne milione “da bi moglo raditi kao servis gradjanima”... How yes no
Da li znate kako je kuća na forografiji proglašna nacionalnim spomenikom, kako je osmišljena adaptacija i renoviranje za 486.000 KM, koliki je bio honorar za nadzornog organa ? Da je s njom upravljao D.H. ( tri mandata ) i S.E. ( dva mandata), ko njome upravlja, za šta se koristi, koliko s e izdvaja svake godine za renpviranje i adaptacuije, kako su postavljani direktori, ko je mogao dobiti posao,. autorski honorar ili pripravnički staž. Zašto se u toj kući pije samo himber ?
Sad ce ih hadzija Konaovic nagraditi jednom doncijom ....paze se lopovi .
Par puta sam bio u lokomu. Mogu vam reći da se osjeti sarm uhljebske lagodnosti. Svi su sretni, niko ništa ne radi. Jedino što im je ponekad dosadno.
Ovi su toliko bahati da to nema vise nikakve mjere. Al nicija nije sjala vjecno...pa nece ni vasa.
Sve vas treba pohapsiti bando lopovska i bahata...
Tuzilastva su rak-rana ovog društva.....
da nema sda nebi bilo ni vas u ng, ublehe direktor vam je kriminalac halo zasto sr javno neogradite od njega ako smijete sda bagro profiterska...
Vi ste dno dna.Treba vas zatvoriti i sve pohapsiti djubrad pokvarena lopovska.
Pa zašto vas hapse kad ste tako yebbeno pošteni ... ? ? ?
E jesu se oprali...u fazonu, ima i vecih lopova a izdajemo i fiskalne racune nekad
Sad će intervenisati Dino hadžija lijepi da pošalje koji kofer love
Stigao odgovor iz SDA.