Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje li idu ti pokradeni milioni, cuj oni imali dug, pa Bake ne mozes sa sobom nista ponijet na onaj svijet zar vas to reis nije naucio.
misliš da reis i bakir o tome pričaju? :D
bakir koristi na kurve i gudru cuo sam da je poceo koristiti k2 sinteticku marijuhanu
Firma barata milionima, a iskljuce joj telefon...moze biti samo drzavna i to kod nas
gledam neki dan traze jos ljudi na posao.ba kako ce dati plootu haha
Poslat cu im ja svog Direktora.Voli "fotelju".Za 5 mjeseci promjenio tri stranke, samo da ostane na poziciji. Zalosno
suplja.. neko iz racunovodstva i iz uprave nije dao odobrenje.. nije mu se... pa je bhtelecom postupio u skladu sa pravilima.. oni kontali , nece nas :) ...eto, plati pa se ..klati
Da se čovjek sažali na državne firme...more marš!!!
koriste viber
Jer su plate prioritet svim viškovima radnika
NAJJACI SU MI OVI BOOSNJOCI BRIJU OBRVE DIZU PRST U ZRAK OBLACE M MAJICE TOLE USKE DA TI MUDA ISKOCE I IMAJU DIPLOMU IZ TRAVNIKA I KISELJOOOKO I GLUME MANGUPE
To je ova "fenomenalna" nadasve prosperitetna vlast SDA-SBB, nisu u stanju niti solventne firme sacuvati, to je talentovano da sve upropasti. Gdje je sada taj "industrijalac" Fahrudin Radnocic-Pudlica sa svojim ekooonimijama da obezbijedi neki napredak. On se bavi pripremom bjezanja iz zemlje, sta bi drugo. Spasice nas Sabina Cudic (Nasa stranka) sa svojim inicijativama o pogresnom parkiranju i trudnicama.
Neka smanje plate onima što rade na rampama. Imaju platu cirka 1500KM plus doprinosi, dok u Italiji nigdje žive duše, sve automati rade.
samo da udje u zapisnik. dok je SDP vodio firmu ona je pravila autoput. od kada SDA vodi firmu oni prave dug. za telefon.
AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHHAHAHAH
norod znooo
Svakako je napravljena firma da pere pare. BS Telecom prosle godine naplatio 13.5 miliona KM ODRZAVANJE SOFTWARE-a za JP Autoceste. Informacije dostupne na CIN.ba Takodjer BS Telecom (SDP Firma) i na druge nacine izvlaci pare iz ove drzavne firme.
nek svak plaća svoj telefon. i ja plaćam svoj.
Ne placaju racune, a dijele stipendije i placaju skupe reklame
PA dobro ba FAdile nakon što ste nam isprali mozak putem javnih servisa da nam autoputevi donose ogroman novac , sada se nema ni za marende u direkciji koja upravlja istima ? VAljda su trebali dijeliti od napalate šakom i kapom, a umjesto toga HOĆETE NOVE (prazne) AUTOPUTEVE ! Ništa ne preostaje, nego Allahu dove a Gospi u MEđugorju uplatiti misu DA POMOGNU !