Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjedništvo BiH ima važnijeg posla nego da se prepucava po medijima sa kojekakvim budalama. Bave se borbom protiv korupcije i krimala, ekonomijom i poboljšavanjem kavalitete života svih građana Bosne i Hercegovine.
PA BAkir neće da poremeti dobre kafanske odnose sa Dodikom koji je bio za vrijeme rata podupiran cigaretama od Slobe, Čoviću je Dodik drugi kraj osovine, a Ivanić još Dodika nije pitao za mišljenje !
Ova dva ljudska, moarlna kepeca - u vremenu izgubljena izprdka porodice Milošević, svakako zaslužuju sve najbolje, ali u septičkoj jami Srbijanske istorije!
moze Dacic tele da prica sta hoce, macku o rep njegovu pricu , ko je on obicni ministric ,,, imaju sudovi radi takvih idota
Bakir šuti na sve. Umjesto da reaktivira tužbu protiv Srbije i Crne Gore za agresiju, on prst u uho i boli ga neka stvar za narod, domovinu, buduće naraštaje, branioce i pripadnike ARBiH.. Babo mu se okreće k'o ventilator u grobu. Da je znao da će ovakav ispasti poslao bi ga na probijanje prvih linija, a ne na čuvanje trezora! Ko zadnji ode u Njemačku iz ove lijepe napačene zemlje, za koju mnogi dadoše živote, nek' ugasi svjetlo.
Sve što nam srbi mislili Bog dao njima, njihovoj djeci i potomcima
Jovanovic i Canak ce uskoro u zatvor radi pronevjere drustvenih sredstava i taj prvi radi ubistva i veza sa mafijom
Vulin i Dačić. Dovoljno ih je vidjeti, ne moraju ništa ni reći.
Ratne zlocince treba poput zidova proganjat narednih 100 godina i cmekat jednog po jednog...... kakav Hag...
Nevin ko Vilerov goblen......
Najbolje sto moze uraditi je ignorisati ovo
UKOLIKO NEKO IMA HITNOSTI ZA SASTANAK ILI ZA IZJAVE,,,MOLIM VAS MOZE SAMO KOD GOJKA U JABLANICI...
NEBRANIM OVU NASU ELITU OD PREDSJEDNISTVA,ALI OVE IZJAVE NETREBA PUNO NI KOMENTARISATI,,,PRVO KO IH JE IZJAVIO,DVA COVJEKA KOJA NI U VOJVODINU NESMIJU OTICI A KAMOLI VAN SRBIJE,,,TO SU PRELIVODE KOJI MJENJAJU DRESOVE SVAKIH IZBORA,,,A NASI SU TRENUTNO NA GODISNJEM ODMORU I MOLIM VAS NEUZNEMIRAVAJTE IH..
Previse je zlocinacgog gena u srbiji, turci su ih totalno deformisali!!!
u Srbiji ima jako puno poštenih i čestitih ljudi ali da bi se razlikovali od zločinaca moraju se od njih distancirati i osuditi ih
Kokad znaju da ih niko ne jebe ni 5%... Sta ce jadni...
Nasi nemaju pojma o cemu se radi,previse su zauzeti raspodijelom fotelja za predstojece izbore....cccc fuj stoko!!!