Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živio Jovan Divjak!!
i ARBIH
U Dobrovoljackoj je recimo ubijen pukovnik Radulovic, covek lekar, nacelnik saniteta, skolovan covek, citavog zivota ziveo u Sarajevu. Ubijen nenaoruzan, tokom dogovorenog izvlacenja vojske. I to je vama opravdano, legitimni cilj?? Ono kad je neko urodjeno glup, plus mu CNN deset godina ispira mozak hvaleci ga ko majka ludu cerku.
Laka zemlja generale,falit ćeš nam,nakotilo se opet ovih u prolazu i vjetrojebina bez mozga koji neznaju ni za ponos,ni za čast i vole tuđe jer neznaju ni ko su, ni šta su ni gdje su krenuli.
Generale ziv i zdrav bio!🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Sad se druga priča priča moj Jole
OBN cetnicka televizija
nikakva se pouka izvukla nije,nema ti ovdje mira idućih 100 godina,..dok god nas drugi zavlače i lože pored naših očiju,nema sreće,..a svak vjeruje svom ložaču,..
Tako je Divjak! U Zenici i Srednjoj Bosni mudjahedini i zelene beretke pobile sve Srbe i Hrvate i o tome se nikada ne prica..
U paklu ćeš goreti Jovane zajedno sa Alijom ....
Čuj ti ovog starog kvislinga i Alijine ikebane za multietičnost. Nije te stid da još sereš o ratu poslije svega. Da ne ode u vojni zatvor zbog šverca oružja za Kiseljak on se pridruži Aliji i usvoji ideologiju SDA. Ali džabe danas te niko ne ferma ni 2%. Možeš se šetkati tu po Baščaršiji i nazdravljati selam tvojim istomišljenicima ali za jedno si u pravu. Kako ti reče sinoć riječ gradjanska Bosna je postala floskula toga već odavno nema...
Mudro zbori Jovo kao i uvijek.
Samo Novi rat moze rijesiti jednom za uvijek sve!
Nama ostaje da se protiv nepravde borimo citav zivot
moj generale,istinski si borac za BiH i voliš je više nego poznati trezoraš E L` B A K E,ali danas vjerujem da si im samo SLUŽIO NAŽALOST KAO IKEBANA.oni vjeruju samo sebi i donacijama.SDA i takove stranke su najveći neprijatelji B i H
Tako je generale Divljak!! Bio si napravoj strani ,nisi.htio da budes sa srbociganima hj.srboturcima. Nas Bosanski heroj forever!!
Svaki put isto
Pozdrav domovini,gospodine generale.Hvala vam za sve što ste radili,radite i raditi će te za Republiku BiH.Iz mog dlana sija sunce.Rahmet,pokoj i spokoj duši svim braniocima od agresije na Republiku BiH.