Govorio o otvorenim pitanjima
2
Josipović: Hrvatska će zagovarati interes BiH
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili preustroj Federacije ili posebni odnosi cijele Federacije sa Hrvatskom (uz zajednicku vojsku, valutu, Zagreb kao glavni grad) ili disolucija. Četvrtoga nema.
Ispitajte kako je suprug megafona SDA i propalih tajkuna Duske Jurisic bez adekvatne strucne spreme \"uhljebljen\" u BH Telekom!
http://www.youtube.com/watch?v=IqrsoxIASnU posvećeno lignjosu
BiH politicari ,bosnjacki predstavnici ,imaju zlatnu priliku da poslije presude Gotovini pokrenu proces za dokazivanje fasistoidnosti tkz Herceg Bosne .Hrvatska je sa pravom odbaranila svoj suverenitet , ali je pomagala separatiste Mata i ostale Bobane koji su na sve nacine ,ukljucuci vojne operacije i etnicka ciscenja ,zeljeli da otmu komad BiH .Zato je najvaznije da se ta odrednica prikaci tkz Erceg Fosni i odredi joj se karakter cime se izbija svaki adut za ozivljavanje iste u trecem entitetu .Treci entitet ,ako se dozvoli je kraj BiH .Super prilika za dokazivanje ,medjutim kao i obicno nasi politicari gledaju gdje ce nakupiti para za novog dzipa i bundu hanumi ,da se malo pofali po komsiluku
lignju nije briga ni za hrvate iz hrvatske, tako da ne želi ništa bolje ni BiH.
Eh valja sada svabama timariti konje. Samo udariti veliki zid izmedju BIH i Cro, prenjece nam nerede iz Slovenije i CRO. NE EU ! Zivjek nezavisna i suverena Bosna i h! Cao Josipe htjeo si u EU eto ti Ga sada :) nema nazad!
A kanite nas se vise,da ste htjeli odavno bi proradile Ploce,hrvati bi bili faktor stabilnosti a ne odcjepljenja,ne biste nam sporili izlaz na more....
Neka je Hrvatskoj sretan put. Tamo su gdje su vjerojatno zasluzili cim ih je Evropska Zajednica primila. Mi smo to gdje jesmo i ne vjerujem da cemo se maci i za pedalj dok o tome odlucuju politicari koji su 20 godina na sceni a ne gradjani Bosne i Hercegovine.
djeco,gasite kompjutere i mars na spavanje
tebi je mozak izmjesten u Zadar. Salim se,zapravo iz Zadra u Smederevo .... a sto se tice zracne kontrole :upravo obratno, BIH ima potpunu kontrolu nad svojim zracnim prostorom.drugo, ja sam Hrvat, ne daj Boze,nikakav musliman,ali oni su moji suborci a vi neprijatelji
Ademe, opet si propustio uzeti lijekove pa imaš halucinacije. Gotovo je sa uzvicima: \"Za dom spreman Šišić Sulejman\". Ne možete više ni vizu dobiti od Hrvata, a od srpnja ni 5 KM da očistite klozete u Međugorju. I za to će vam trebati vize. Nećete ih dobiti. Vidimo se kod Jablanice Ademe!
Vidim da se spominje Mevlid, rusenje kriza nad gradom, nabijanje na kolac, te pohvalno izrazava glede afere ilegalne trgovine organima. Zanimljivo. Osobi koja je u zabludi da je nabijanje na kolac prevazidjeno, moram skrenuti pozornost na modernu verziju istoga. Naime, danas se to zove predator, a imate ih nekoliko stacionarinih u Lukavici, kao sto je vec obicaj u svakoj zemlji koja je proglasena sponzorom terorizma. Zbog cega su izmjestili zracnu kontrolu iz BiH u Zadar? Pa to je ocigledno, zar ne? Da su je dali u ruke ovakvima koji otvoreno zazivaju terorizam, ni jedna visekatnica na Balkanu ne bi ostala citava!
Volim Bosnu,mrzim Srbiju,sta mi ko moze ???!!!! BIH je nas susjed ,pomogli smo 95,mi njima u oko Bihaca oni tamo oko Gline i Kostajnice nama,ne boj se Bosno,sad je Nato uz tebe,Srbi znaju jos od 99-te sta znaci Nato,-kapitulacija bez i jedne Nato cizme na tlu srbije.Ko hoce nek se vrati dacemo i domovnicu i putovnicu,al\' mora ljubit sahovnicu !
@@ :D Pa iz Haga su neki vec izasli, a sa Gvantanama se niko ne vraca. A to je ujedno jedino mjesto za koje vam vize nece trebati.
Лепо, лепо од тебе. Домаћински бре!А нећемо ни ми доћ сами. Прво се ти снађи лепо за струју, воду и кредите које сте дужни, а онда ћемо да мењамо документа, па ћеш лепо домаћински да примиш све своје сународњаке. Да ли ће сами пешице или да им обезбедимо хладњаце за превоз? Имаћете шта и да једете наредних пар година. Само ви радите,а имаћете и материјала. Домаћег. Узмите лијановицеву паролу кољи мо домаће!А што ће бре да буде гужва на Косово!Толико нових дилера, а тако мало белог.
pa zna se kome se uvodi vize-pravoslavcima jer su stoka,zna se za kog Haag postoji,samo za sr.be, 96% pesuda ili 14.000 godina zatvora,steta sto je nabijanje na kolac izbaceno iz upotrebe,to sr.bi inace mnogo vole,nek je oblo i u cmaru pa sta god da je.a bolje ko Rasim neg ko djenaral Litko ulitani,nema dana kad se ne usere,nemoze skupit cmar kolika je sad to rupa,robija cudna stvar.znas kako se zove setnja Litka i Dabica u zatvorskom krugu? gej parada
da da,podjite brzo ,svi na traktore,svi u \"zutu kucu\",svi ste pozvani,njam,njam, za racun nema brige, \"gotovina\" stigla iz holandije. srbija priznala palestinu,aferim !