Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrte se u zadnje vrijeme, nešto se valja iza brda.
@morate do 10 zavrsiti baja zuri na slavu
@OldGary Normalno da se vrte kada ovi hajvani iz vlada traze 1.5 milijardi kredita od MMFa pa dolaze ljudi da popisu imovinu koja ide pod hipoteke hahahha Sta mislis da dolaze stio im je draga BiH ili zele ulagati?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovako ce ako bogda i Joe Biden!! Uskoro!!
@gooUser110411041 eh moja budalo. Tako su oni i 90 dolazili i nametnute rat slovenima.
Jel idu u izolaciju ovi visoki funkcioneri kad se vrate u maticne zemlje? A ne to je za fukare na cijim ledjima oni opstaju i zive.
auu nesto kuhaju, bliski istok utihnuo, azeri i armenci kratko trajali sta li se sprema hmmm kvota 1.05 na tacan odgovor
Još kad Bajden dodze Dodiku će biti pravi dan žalosti, a ova tri dana radi Irineja u usporedbi sa ovim su kao, nek se kolo kreće
@josifvisarionovic dodze a?
Ide treći entitet abd
Hajd ako ostane vremena, nek nalete mi na kafu i hurmasice.
Sutra Dodik kad ne dode kaze subota ne radni dan
Koji su ovdje na klixu besposlicari koji se stvarno nadaju da ce im neko zemlju urediti, ratove za njih dobiti, nekoga tjerati i slicno. Smijesno za citati kakvih sve intelekta zivi medju nama. Mi smo njima sica za potkusurivanje, i nista vise od toga. Reci ce covjek da nasi predano rade na pitu ka EU, pojesti porciju cevapa i razguliti.
kad vidim ove evropske guzonje
Bosnu će primiti u EU a Srbiju za 20 godina
Radeljaš treba da doceka ovako vrijedne goste, sa Radeljasom naprijed u EU i NATO
Pa sta će pričati sa onim trefovima,hoće da mu kazu xa ce se zaduziti 1.5milijardi ? Ili da je SDA i SNSD popušio na izborima neki dan?
Važna posjeta da pojede čevape
Radi li ista onaj levat sto su ga Ameri poslali za neku ''borbu protiv korupcije''? Ne vidjosmo nista od toga
Dosao da se naguta smoga
Covjek najvise dosao radi Cevapa u Sarajevo. Kaze prosli put se odusevio.