Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko danas nosa novac u vremenu kompjutorskog bankarskog poslovanja, bolje da ste postavili pitanje tko štiti u državnim organima i MVP gospodina Ivicu Merlu od krivične odgovornosti. Ovako pametnome sve jasno, pored ovolikog broja zaštitarskih agencija i policijskih agencija on ko mlada šete po parku sa 50 hiljada KM, a taj ko NN baš zna da ih on tada nosi i gdje se nalazi. Ovo je gospodo previše i za ovakvu lakrdiju od države očito.
Početak, do zareza, ti je glup da ne može biti gluplji, sa ostatkom teksta se slažem.
@gringo Ovo im je bila gotovina na " crno"
sef Odsjeka za finansije kao osumnjicena osoba je uredno nagradjena pozicijom u Ambasadi BiH u Ljubljani... Treba i to ispitati
ja sam ukrao hahahahhaha evo pozdrav sa maldiva, bas mi je lijepo...i hvala bjedo to ste mi sve vi obezbjedili
Ma kakav Merlo, kriv je SDP :-) I sam, kad ne znam koga da okrivim, prvo mi Lagumdzija i SDP padnu na pamet. Oni su krivi za sve kad se krivac ne moze otkriti. :-)
Pravda, zakoni i zatvori su najznačjniji osnov poredka svake normalne zemlje, pa neka se sada očituju oni demokrati, da li je Golo Ostrvo postojalo iz umjetničkih razloga, ili je bilo neophodna društvena ustanova.
Ima li ista da je rijeseno,dali je iko ikad odgovarao u ovoj drzavi za nestali novac,,,svi samo kazu otkriveno je,,u procesu je,,i to je to,,pisam se na pravosudze i zakon,,Kazu otkrivena je pljacka ,,MA GDJE SU PARE,LOVU VRACAJ TE ODUZIMAJ I DEDOVINU I SVE OD CETVRTOG KOLJENA I PRODAJI,SAMO LOVU VRACAJ,,STA CE TI LOPOV U ZATVORU DA GA JOS HRANIS,DA MU KOMP,OBEZBJEDIS I OSTALO,,MA KANITE SE SUPLJE VISE,
Pa lopov, nije valjda blagajnik opet. To bi bilo uvreda za ovaj ponosan zanat blagajnika ljudi koji su olicenje posetenja. Al vjerovatno i oni kad vide kako ministri dizu lovu i kako je pravdaju skontali da malo onaste brk. Sramota je da se i danas radi oreko blagajne u nasim ministarstvima. No ocito ima razlog
Koji vic jebote.
Novi ministar daje svoj prvi interviju: • Prethodna Vlada nas je dovela na ivicu provalije. Obećavam da ćemo učiniti veliki korak napred.
Pravilan naslov bi trebao da bude: "Mi Vas varamo (v=k) i ne mozete nam nista"
evo ja znam da je sedinet karic sido seljance od srebrenika utajio 20 miliona km poreza i ostetio drzavu ,znam i da je odrobijao nesto sitno,znam i da su ga strazari i sefovi smjena bukvalno sluzili,organizovali partije u sadrvanu s muzikom,takodje znam i da je netom posle izlaska postao vlasnik elitnog restorana u centru tuzle i sta sad?!ovi se fol ibrete gdje je pisljivih 50 000 km bosanska lobotomija
Neko iz mase je uzeo😂
Što "viša" kasa više se i krade a šanse da te uhvate su sve manje . Pitam se samo da li je ovo lopovska država ili država za lopove ( prije ovo drugo, napravili sebi po mjeri ) ...!!!
jel blagajnik slabovidan
Otkinite blsgajniku desnu ruku i kvit ste sa narodom. Mater vam lopovsku jbm. Hajmo ih rusit jednom za uvijek
ma sigurno znaju to je nesto organizovano nemoguce da je sve bilo slucajnost
pojeo vuk magarca...