Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veljović je ranije večeras rekao da se ta akcija obavlja u saradnji policija i tužilaštava za organizovani kriminal Srbije i tužilaštava Federacije BiH i Republike Srpske. \"U toku su pretresi većeg broja objekata na širem području Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske radi pronalaženja eksploziva i oružja\", naveo je on. Veljović je dodao da, u cilju istrage, u ovom trenutku ne može da iznosi detalje i imena umešanih u ovo krijumčarenje. U narednim danima javnost će biti obaveštena o pojedinostima i imenima učesnika\", kazao je direktor policije. .
U akciji presecanja kanala krijumčarenja veće količine eksploziva i oružja koja je u toku na području Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH uhapšeno je više lica, potvrdio je Tanjugu direktor Policije Srbije Milorad Veljović. On je kazao i da su eksploziv i oružje bili namenjeni za izvršenje najtežih krivičnih dela i terorističkih akcija.
Zašto SA-x (a i svi ostali sarajevski mediji) prešućuju da je mladić koji je jučer zboden nožem u tramvaju Hrvat Vedran Rozić (1991.)??? Je li to slučajno, Mrnjavac (koji je nosio križ oko vrata kad je zboden), pa sad Vedran??? Baš ste fašisti, stoko pot.urič.ka „miltietničarska“!!!
PRERADA MLECNIH PROIZVODA SABAC KUPUJTE ZDRAVO I KVALITETNO