Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A STO NE UHAPSITE GLAVNOG KRIVCA MUJEZINOVICA>
Jeli iko primjetio da ovaj nadri-portal, kada je bio pomen muslimana iz Maoce, spomenuli su puna imena bez inicijala, i to imena ljudi koji su krivo optuzeni, dok za ovakve huligane koji hodaju po ulicama Sarajava, oni stave slovo-tacka-slovo-tacka...
sve mi se cini da kako uhvate,tako i puste,i opet iste vrate!:)
Mrs @RIM takodje:)
BACITE IH LAVOVIMA..STRAZA,VODITE IH...
Bravo policija
da smo poslusali fikreta abdica sad bi bili gospoda i svoji na svom,ovako udri milicijo
I jos... Budite mir-ni dok opet niste postali \"t.o.p.o.v-sko m.e.s.o\", sjedite u svojim cumez-ima i slusajte Boru-Corbu i pjesmu; \"Za ideale gi-nu bud-ale\", a ako skontate da smo vas deb-elo naguz-ili, opet cemo poslati polic-iju na vas da vas nama-ra, fukares-tine... Sto ste trazili-to ste i dobili..
Samo ...h.a.p.s.i.te b.a.g.ru...Odakle pravo r.o.b.vima da se za nesto b.u.n.e.. Posluzili ste kao \"t.o.p.ov..sko m.e.s.o\" da se obogat..imo i stvorimo svoje p.a.s.a.l.uke, b.a.n.o.v.i.ne i v.o.j.v.o.d..ine.. Sta hoce sad ti koji sebe nazivaju b.o.r.cima? Da su bili pravi b.o.r..ci bili bi danas sa nama, izet.begovic..ma, silajdz.ic..ima, karadzi.c..ima, pulj.ic..ima, cer.ic..ima, kacev.and..ama, dodik.ovc..ima, saro.vic..ima, a ne fu-kares..tina koja nema za hlje..ba.. Samo u.d.r.ite i to sto ja..ce i sto ze.sce..Cuj ro..bo..va, nesto se ko oni bu..ne i hoce da pitaju..???
ODAKLE CRNKICU LOVA DA KUPI SINU STAN U ODOBASINOJ I DA GA RENOVIRA
KAD CE UHAPSITI MUJEZINOVICA I CRNKICA. ONI SU SUPCI, A NE RAJA