Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazda moje firme iz Brckog i dalje dopusta da se radi u 3 smjene..80 ljudi u jednoj smjeni..Ukupno 250 radnika..Svi koristimo jedan restoran.Nece da obustavi rad kolko je proklet !!
@Shindeiru mislim da je bolje raditi......uz sve mjere zastite, nego kuci sjediti
@Shindeiru Bola nek se radi!Ima li ste svake godine koronu al ste tek ove saznali za nju,ne plasi se..
Mrzim ovu rijec "KLASTER"...
@LepiNera a tek rijec korona, izolacija, karanten.....zaraza......fuj kao da sam u nekom losem filmu
@LepiNera Engleska riječ Cluster, koja znači grupa, skupina grozd. Uobičajena kad se govori o zabranjenim "klaster bombama". Kao i obično, neko je prvi upotrijebi i onda svi ponavljaju za njim kao papagaji. Zašto ne bi bila "grupa" skup"? Može i zajednica, pa čak i veza. Ali ovako stručnije zvuči.