Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruke vezane žicom na leđima a metak u potiljku nedvojbeno asocira na dabićeve koljače
"_Još se ne zna čije su kosti u grobnici otkrivenoj kod Doboja nakon majskih poplava" Vjerujem da je ubijen i ostatak porodice, pa iz tog razloga se ne može ni utvrditi čije su kosti. Nema ko da se prijavi za DNK-a analizu. :(
Balija voli koride. Srbijanski turbofolk je soundtrack njegovog života. Djeca mu imaju ogromnu kolekciju CD-ova u sobi i autu, a na televizoru sa heklanjem povazdan drmaju DM i Pink. Na televiziji najradije gleda reality emisije i latinoameričke serije, dok politici nije sklon jer je izdresiran da misli da se time treba baviti neko drugi. Zato o njoj uvijek podrugljivo govori. On u vitrini, pored ukrasne bombonjere sa ženskom slikom i servisa sa rakijom, ima fotografije djece i unučadi rastjeranih po Evropi i svijetu. Mlađi sin mu zbog porodičnog ambijenta u kojem odrasta obično jedva završi srednju školu i svoj život smatra realiziranim kupovinom auta. Kćerku odgaja televizija i ona je “cajka”, potencijalni materijal za Farmu ili ZMBT. Ima on i Kur’an u peškiru od rahmetli nane, ali on je tamo negdje iza haljina, da neko na sijelu ne pomisli da je radikal. U spavaćoj sobi iznad kreveta ima kalendar iz 1985. godine sa Titovom slikom.
Zbog permanentnog ubijanja njegove duhovnosti i intelekta, iz njega su progovorile najniže strasti i porivi. Njegov ultimativni cilj u životu je dobra fasada na kući i skupa ograda, a emotivni vrhunac dernek uz kolo, okretanje jagnjeta i nekoliko gajbi piva. To je prirodno stanište njegove plitke duše.On nikome ne zamjera genocid i klanje svojih zemljaka. Toliko je navikao na inferiornost da je više i ne osjeti. Njemu je vijest o masovnoj grobnici sa njegovim sunarodnjacima isto što i vremenska prognoza. On je za bezuvjetno pomirenje. Njegov je nagon da prezire svoje, a bude ponizan prema drugima. On je obespravljen, a da to i ne zna. Svaki pokušaj ostvarivanja osnovnih ljudskih prava svog naroda smatra nacionalizmom i ekstremizmom koji narušava imaginarne dobrosusjedske odnose zamišljene u njegovoj glavi.!!! Biće ih još i otkrivati će se još dugi niz godina jer dušmani su nanijeli velikoga zla Muslimanima a ove kosti da budu opmena svim budućim generacijama Bošnjačkim da se dobro paze od velikog zla zvanog četnici i ustaše!!!
Prije toga im treba obavezno reći da skinu heklanje sa televizora jer izgleda kičasto i nakaradno...
Sigurno su srpske, od silnih srba pobijenih u Sarajevu i drugim mjestima...kmecite 20godina o zlocinima ArBiH a nigdje jedne grobnice, pa rekoh da nije ova?!
I ja sam čuo da žene pričaju da su vehabije poklale u sarajevu 5000 srba i pokopali ih u okolini srebrenice
Crna se zemlja zaklela da se ništa sakriti ne može!