Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji nada naravno ,ako vam neko ponudi 3 entitet,a po svemu sudeci SDA je to spremna da vam da odmah,da ostvare svoj davni san o islamskoj fildzan drzavici u podijeljenoj Bosni. E pa nece da moze Covicu lopove.
Bagro nacionalisticka, ovaj narod satraste kroz sve ove godine poslijeratne, prosipate im teze i poruke laznog zastitnistva * narod zbog vasih vjestackih medjunacionalnih zatezanja ispasta i nalazi se u najgoroj sitauciji ikada !
Živjeli smo u Nadi, dok se Nada nije udala :)
Ne moze ova zemlja da dise od bagre nacionalisticke koja na sve nacine okusava sto dublje podijeliti ovo drustvo i drzavu iznutra, jer im to i samo to omogucava opstanak na politickoj sceni !
Otisali su u Brisel da rijesis svoje zacrtane ciljeve, Covic sa pojedincima ignorise sudsku presudu i ispred gradjanskog stavljaju etnicko..
Slučaj S-F je indikator fašizma, šovinizma i nacionalizma u BiH. Rješenje ovoga slučaja zove se komunizam.
daBogda se nikad ne dogovorili...Zapamtite...sloboda se samo krvlju stice....Nikakve evropske unije, hagovi i ostala govna nece nama donijeti slobodu i prosperitet. Ustasko-cetnicki fasizam se mora istrijebiti u korijenu i jedno tako mozemo naprijed. Pola drzave okupirano, a nama sejdic-finci najveci problem. Jes malo sutra. Dok se ne raskusuramo sa fasistima, nema pomaka ni milimetra. Jedini trenutni pomak za muslimane Bosne je savijanje kičme i trpljenje kojekakvih seljacina i međeda tipa dodik ili ulickanih prepredenjaka ustase covica itd...Bosnjacima se komotno moze pripisati lopovluk, prodaja vlastitog naroda za veceru, nesposbnost, ali jedina utjeha je da nikad necemo biti silovatelji, ubice, katili civila i nenaoruzane nejaci....
jadna smo država kad nam opstanak zavisi od cigana i židova,u modernim demokratijama kao što je francuska vrlo efikasno rješavaju taj problem tako što ih ***rtju u rumuniji,i plate 300 e po porodici.tako i mi trebamo,rješiti se cinika i vidjecete da ce nas krenuti. židovi su propast svakog društva
De ti malo izadji napolje, udahni cistog zraka i dodji sebi.
et EU lafo ovce :p trebate im zavrnuti ruke, pa ces vidjeti kako se dogovaraju a pod zavrtanjem se podrazumijeva zabrana rada u politici, blokiranje stecene imovine lopovlukom isl... oni se nikad nece dogovoriti oko famozne presude sejdic - finci, tako da cete im vi zabraniti izbore dogodine ili ih necete priznati kakol vec, a samim tim oni i dalje ostaju na svojim pozicijama i ubiru ogromne pare... PA LJUDI STA VAM JE VISEEEEEEEEEEEEE; KOLIKO JOS BELMINA NAM TREBA!!!????? R.I.P. maleno stvorenje...
...ma koji sejdic finci bolje vi ovo nazovite KOMSIC PROBLEM...sve sto rjesavate jeste KOMSICEVU situaciju da se vise nikad ne bi ponovila... sve sto radite jeste "pokusaji maskiranja čistog fašističkog režima, pod evropske zahtjeve"! fašisti jedni...gori ste i od Italijana i Nijemaca iz 2 svj.rata...oni su male mace za vas!