Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect za Bugare, prvi nas priznali 92 a sad i ovo... mozda stvarno stoji ona teorija da smo bogumilstvo dobili od Bugara... kako god bratko Bulgarski respect.
Sa Bugarima da se bolji odnosi grade!
Da Cvijanovićkica što više govora drži, one države koju bile nesigurne poslije Cvije se otimaju da budu kosponzori. Drže govor protiv nas a čitav svijet ih konta da su zlo za čitav region
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mangup stari Zlatko Lagumdzija, da nije bio sujetan, mogao je danas odvesti BiH u EU. Najinteligentniji daleko od svih politicara, ali ego do neba.
Lagumdzija je ok ali ova rezolucija je vise-manje promjena politike zapada premu vucici i dodi zbog ruskog sveta, prije su jih moljakali i mamili u EU ali sad imaju u ladici rezoluciju koju mogu da izvade i izbrisu eres za 2 sata ako se budu nesto *urcili.
medo ne prosipaj se, pa nisu oni putin da se oko njih igra
I Bugarska okrenula leđa Srbiji.to im je veliki znak da se trebaju debelo preispitati. Nemaju nikog u komšiluku da nisu u zavadi...
Iskreno volio bi da svijet zna o Bosni po necemu drugom osim o Srebrenici, nevolim kad nas neko sazalijeva itd, vise volim kad kazu znam Bosna, Dzeko, vodopad Jajce, Buna, Stari most, itd
Upisi(mo) dijete u sport ili u nauku pa cemo imati novog Dzeku ili Adisa i ja bi volio da nije Srebrenica prva asociacija.
I sta ce biti poslije toga? Ukidanje rs i odsteta 500 000 000 000$?Pa zlocin i jest pocinjen po nalogu izræla da se ocisti drina od muslimana.klimatske promjene se spalit palestinu arapi idu na vrelo bosne a jevreji uz drinu
Mašallah da istina vidi dan a počinioci i zlo obilježeni pečatom Genocidni. Nikad se nikom neponovilo, zaista je teško sve to preživiti i nositi tu bol u duši ali jedino ovima što poriču i zločinci koji su ubijali želim da dožive isto, pa da vidim kako če onda pričati.
Bosić: Slanjem Lagumdžije u UN i Arnauta u Njemačku, SNSD je izgubio uticaj i nanio ogromnu štetu srpskim interesima u BiH. “Za razliku od njih Bošnjaci su predložili Zlatka Lagumdžiju koji je izuzetno iskusan. U Njemačku su poslali Damira Arnauta koji je takođe iskusan i mislim da nije slučajno što je upravo Njemačka sponzor Rezolucije i što se to dešava šest mjeseci, a da naši nemaju pojma da se to dešava.”
Lijep je osjećaj dobiti podršku. Hvala svim tim ljudima.
neki su na aparatima... e jbg
Dan po dan,narodi shvataju ko i šta su Srbi
Što više cvijinih govora to bolje po nas!
masala
Znaci jos 20 godina turbulencija u ovoj jadnoj drzavi....
Ti si jadan, mrš i prelijepe Bosne!
bolje ti je pregledaj ulje I naspi goriva u Tom ukradenom auto,ili traktoru,jer rs nece vise dugo trajat.
treba zeljku jos jesnom poslati pa ce bit jos vise zemalja koji ce da priznaju😀😂
POSALJITE CVIJU DA GOVORI U EU PARLAMENTU PROTIV CLANSTVA BIH U EU, PRIMAJU NAS PREKO REDA!
POSALJITE ZELJKU NA JOS JEDAN UN GOVOR, GARANT UBACE I DIO O GENOCIDNOSTI SRBA I SRBIJE, KAO I TO DA JE VUCIC NOSIO KISOBRAN IZNAD SARAJEVA!
Ako nam treba kakva usluga od svijeta, pa dovoljno je da samo Mile pošalje Cvijanovićkicu da drži govor, sve ćemo dobiti poslije toga hahahaha