Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cujte, tek prije mjesec dana uplaceno fondu, ha pa gdje su do tada bile pare. uh goli lopovi...
Silni milioni uplaceni kao donacije a na racunu samo 2400KM Od svih tim milona nastradali u poplavama i klizistima nisu dobili ni KM. Zalosno, al o tim ljudima koji i sada zive u privatnim smjestajima niko vise ni rjeci da napise niti progovori.
Novac prebačen prije mjesec dana na račun za Fondu F BiH za postradale u poplavama... Šta je novac do sada čekao jer su poplave bile u petom mjesecu... Ko je štekao novac i uzimao kamate... Zašto se nije napravio popis donatora i javno objavio, izgleda da se nebi otkrilo da je donatora bilo više i da je leglo više novca... Ko je odgovoran za ovo teško kašnjenje, koje je dočekalo ulazak u klimatski jako hladan period... Ima li iko odgovornost za ovako neažurno baratanje fondom... I kako se misli distribuirati ta pomoć prema postradalim.... Gdje su sanacioni planovi i proračun potrebnih sredstava Afidersum
A gdje su milioni koji su uplaceni iz svih dijelova svijeta? Gdje su sleperi koji su danima dolazili sa svih strana? Da Bog da vam trebalo za lijecenje, i vas i kompletnih familija, kad ste oteli od ljudi koji su sve na svijetu, osim zivota, izgubili...
Sigurno opet traže muljatori da se mi sami dogovorimo taman ko za Sejdic Finci. Ne ide dejtonski sporazum bez visokog predstavnika,a mi ga trenutno isto ko da i nemamo. Pedy je bio kralj.
...dobio baki crans montana papir, al šuške baš i neće...