Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijes, protjeras, silujes, zapalis... i na kraju dobijes drzavu, pare i slobodan dan da sve to slavis ;) zanimljiv je rat bio ovdje.
Nista vam nije radjeno sto niste radili ...
Ja se izvinjavam ali upravo na takav nacin je nastala BiH takodje. Ubijanjem, proterivanjem, silovanjem, i paljenjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Yebo vas PC! Ukinuti glupi naziv!
Ne seri
Slave genocidnu tvorevinu!!!
Milorad da je pametan pa da opali samarcinu Bakiru i slicnim njemu... Promjenis jednu godinu datum.Neka bude 10 januar.I tada insistiras da muslimanski dio OSBIH postrojis za dan Republike Srpske!Ima da drze zastavu Republike Srpske i da pjevaju i ,,Boze pravde" i ,,Mars na Drinu" a ako treba i ,,Sprem te se spremte" :)))))
A kad se probudiš, skontaš noga u tuti
@Rizzo Znam da od toga nema nista.Samo onako mlatim bzv Nikada Srbi nece dozvoliti da se mijenja datum!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli imas vojsku koja ce napasti vlastitu drzavu da se zarati. Apsurd
Što ne kažete pravu istinu, ko vam je zaprijetio pa ih ne smijete angažovati? Tako to ide kad čačkaš m. u p.!
Klix smara sa nebitnim vijestima
To ce biti isti scenario kao i prosle godine prvo na scenu stupa pakt Covic -Duduk a onda krmak Ivanic po sluzbenoj duznosti faksom Marini Pendes pred istek radnog vremena a koja je pod kontrolom BiH rusitelja Covica
Hoce li opet heroji šumske u neznanju pjevati slovenačku pjesmu :D https://www.srbijadanas.com/vip/vip/ljudi-sta-vam-je-pukni-zoro-nije-stara-srpska-pesma-evo-kad-je-nastala-i-ko-ju-je-napisao-video-2017-01-13 http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/ne-pukni-zoro-nije-tradicionalna-pesma-cuvenog-gvozdenog-puka/
Pa nasa je stvar sta pijevamo.A mozemo i Marseljezu da pijevamo ali i to je nasa stvar...Ne vidim razlog sto nam ti drzis predavanje o porjeklu necega pa i pijesme na kraju krajeva!
@kasperSRB1 Jarane sto se mene tiče pjevajte i izvorne pjesme aljaških indijanaca.....hebe mi se. Al brate nemojte nas trolati da su to junačke pjesme iz WW1 te krasti autorska prava.
Ulovili Hrvat, Slovenac i Srbin zlatnu ribicu, i ona kaže da će im ispuniti po jednu želju ako je puste. Srbin: “Ja hoću da moja Srbija bude najbogatija.” Ribica ispuni. Slovenac: “Ja hoću da Slovenija bude slobodna, bez Srba i Hrvata. Da napraviš najveći zid oko Slovenije da niko ne može da preskoči.” …Puff i ribica ispuni. Hrvat: “Je li ribice, pušta li taj zid vodu?” Ribica: “Ne.” Hrvat: “PUNI!”
ivanić čeka organizatore a oni izgleda njega http://avaz.ba/vijesti/bih/337851/ivanic-ispunjeni-svi-zakonski-uvjeti-da-se-treci-puk-rs-izvede-9-januara A sta ako dosje zahtjev? da li ce ministrica iz reda UZP to odobriti iako je protivno odluci US? Ili ce opet onaj fahrin bivsi uhljup umjesto nje potpisati ?
Ma nema potrebe za tim!!! Daleko od toga da te ljude neko treba da omalovazava ali ,,Spesijalna policija Republike Srpske" je sasvim dovoljna...Ipak su oni svakodnevno aktivni i zasluzuju tu cast !!!
Imaju i oni svoju Airsoft armiju za smotre em jeftinija em fizički spremnija, šta će im regularna.
moraju se postrojiti mladenu ......
Možete postrojiti samo civilnu zaštitu i vatrogasce :D