Sjednica 10. septembra
0
Još nema odluke o ostavci Radivojevića
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je bio otpad čak i u sda, sada ko ga primi možda fahro jer samo njegova ekipa može udomiti ovakvu ništariju.
NARAVNO PROTIV USTAVNA SMJENA MINISTRA!SDA JE TOG SVJESNA PA SAD KRADU VRIJEME NEBIL U MEĐUVREMENU NEŠTO ISKRSLO VANREDNO ALI OD TOGA NIŠTA! A SAD ADIO....
Sud,policija,zdravstvo..i jos mnoge druge su insitucije koje su za vldavine SDA podmicivane toliko da se repovi osjete i danas..
Kakav je to sud (ako nije pod uticajem SDA) kad mu moze Asim Sarajlic drzati lekcije?!? Covjek nikada nije krivicno odgovarao zato sto je mortus pijan izazvao tesku saobracajnu nesrecu i pritom tesko povrijedio jednu neduznu osobu. Fuj!
Jos jedna provjerena taktika SDA stranke koja jos uvijekna svojoj strani ima podmicene sudije.... Podmicuj sve samo da ostanes u fotelji(SDA)!!!!!!!!!
Po svemu sudeci nezakonita ostavka ne odgovora sudijama koje u taj nazovi sud delegerila stranka Sulejmana Tihica, pa odgadaju obznanjenje odluke o tome kako je Desnica Radivojevic nezakonito smijenjen na osnovu stranacke bjanko i falsifikovane ostavke.