Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam, 5 miliona za rusevinu je puno
treba ti ba jos milion da ocistis
Bagra iz rodbinsko-politicke firme ZOI'84 nije u stanju da za dvadeset godina izdvoji sredstva za rekonstrukciju hotela, a ima se para za hiljade uposlenika koji sjede po Zetri, Bjelasnici i Igmanu i cekaju da im Kanton Sarajevo obezbijedi platu ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cega vrijednost? nkon dvadeset godina u rusevnom stanju ovo se moze samo srusiti i izgraditi opet.
Kupiće ga neko preko veze za 1 KM Sve se to isplanira, kao i do sada, ne bacajte nam prašinu u oči, tako vam Boga. Znate vi unaprijed čiji će taj hotel biti.
olupina od hotela, ima ozona, cijena sitnica 5 cigli, navala nevidjena al se ceka pravi al pravi kupac
Ako sam dobro informisan ZOI je vlasnik jedinog hotela na Igmanu koji je gradjen prije 10-tak godina. Zasto nisu obnovili stari hotel koji je u njihovom vlasnistvu umjesto sto su pravili novi 500 m ispod.
Zašto ZOI nije tužio RS za naknadu materijalne štete, jer srušila ga je vojska RS-a. što povlači da je RS jedini krivac
Za pet miliona moze napraviti bolji i veci hotel.. Ako je u rusevnom stanju, znaci treba ga prvo srusiti pa onda sve ispocetka. Ne znam koliko vrijedi ta parcela na Igmanu. Ja sam laik za ove rabote ali meni zvuci preskupo...
Pa ko bi pametan dao za ovo 5 miliona samo me zanima? Umjesto da ova bijedna država da nekome koji milion da se ovo obnovi i eventualno donese neki keš svima, oni traže za ruševinu 5 miliona. Nema dalje! NAROD ZNA!!!
Čuj 5 miliona, pa moraš biti dobra budaletina da toliko platiš za ovu golu ruševinu
Za ove pare si kupis neki mali otok, povedes dvije tri zene, i imas privatnu utopiju sodome i gomore..
cudi me da nije tibra kupila.......eno bjelašnica haman ko alipašino izgleda s aonim zgradurinama. fuj...
koja steta .........
Kad se vrati Tito i partizani vratit ce se i turizam na igman..
ova lokacija sa dozvolama i prikljuccima vrijedi bar 10 miliona. Garant se čeka da neko kupi certifikatima kojekakvim, ako se i javi neki kupac, slijede zastrašivanja i opstrukcije. Trnovo gradi grad od 5 milijardi KM a ovi ne mogu da prodaju top lokaciju za 5 miliona... nesto ne fercera ovdje :D
Ni prodat nemogu sta je Tito izgradio...
Ooo prodat će jarane itekako,ne kontaš politiku vlasti, totalno obezvrjeđivanje državne imovine,čekanje pravog momenta i onda namještanje kupovine svojim ljudima,stranački podobnim za daleko manje pare od ponuđenih 50 miliona kojih naravno niko nece .
Dobra procjena,... samo ima viška 6 nula. Ko je lud dati 5 miliona za ruševinu koju treba počistiti da bi počeo graditi.
plaćaš zemljište
Pogodno za novu benzisku punpu..