Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode Republike rođene na mrtvim kostima,jel vidite šta vam uradi Dodo?
@BobaBGD1970 Smjenite Dodika i prestanite pričati o ocjepljenju.
@BobaBGD1970 Samo ti filozofiraj!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Ova RS će toliko propasti da ćemo mi iz federacije tražiti nezavisnost.
Pa da znas i da hoce. SDA/SDP/SBB im daju dozvolu za kredite, a to se ne zaduzuju samo oni, nego drzava BiH, ako oni riknu, a rikavaju, onda drzava BiH vraca kredite, citaj FBIH. Dosta je sto Bosnje izdrzavaju financijski rastrosnu administraciju katolicke manjine, sad treba jos i ovu bandu financijski odrzavati. Riknuti ce Bosnjo ako se Bosnjini porezi ne dovedu u red.
Ne znam sto uopste gubimo vrijeme. Eno im sume i doline.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pronadjite nekog okupatora da se pobrine o vama. Onda možete i da mu služite i da ga potkradate pomalo kao miševi, kao što ste navikli zadnjih 700 godina. Državu su davno izmislili, nije to više za vas, očigledno.
Propada nam rsčić, sta je ovo 😂
vec 10 godina samo..ne lipsi magarce do zelene trave
@PredsednikMileDodik4 inshAllah uskoro 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ekonomija je cudo, slomila je i jace , steta za ljude koji se pate tamo.. valjda ce doci tobe pa da nesto poduzmu.. kad stomak prevlada nacionalne bljuvotine, mozda koga i objese na trg za primjer..
@kormiral Ti si izgleda jako mlad i naivan. Narod koji podrzava genocid nad komsijama, velica krvnike i sanja novi pokolj, ne razmislja stomakom. Njihova zivotna parola je "srbovanje, makar travu jeli". Samo ce bosnjo prodati sve za bagatelu. Vidis bosnju na vlasti kako krcmi svoju drzavu...
srpska cvjeta ili genocidna vehne, to je samo pitanje moralnog gledista... pametan ce znati sta je tacno
DoDick za bosnjackog clana predsjednistva...
Ovdje je sad pitanje, da li drzava pokriva gubitke kao u slucaju banaka, koje su namjerno opljackane, jer su znali da ce drzava, citaj FBIH pokriti gubitke opljackanih genocid banaka. Time su drsko i bezobrazno ukrali vise stotina miliona maraka od Bosnje.
"ostaje još 26 radnika koje treba prerasporediti u neke druge institucije" i to bas u institucije,jednom kad dobijes posao u drzavnoj firmi,bilo kojoj,ako ta firma "cekne" nema da ides u privatni sektor ili nesto tako,vec opet u drugu drzavnu firmu,pa kad zbog neodrzivosti i ta firma crkne u trecu firmu i tako dok sve drzavne firme ne odu u pm,a vrlo blizu su tom.
Ali to nije bitno za izbore. Za izbore je bitno ko ce glasnije rec da je opstruirao drzavu i ojacao svoj tor.
I ja sam protiv stava i politike koju vodi RS unutar drzave, ali smo bolesnici se mogu radovati gasenju neke firme ili preduzeca i polozaja u koji radnici dolaze u tom slucaju. Mi smo bagra neizljeciva
pucajte dislajkove, ko vas hebe nehljebari nacionalisticki
Dodik ih ukopa, sve se raspada. Dug raste takvom brzinom da to vise niko ne moze da prati .Banke propadaju, firme se zatvaraju, zdravstvo na koljenima, poljoprivreda na izdisaju, sve ode u helac.
Ja te djikane nikako ne kontam. Sve se im pred ocima desava, ali opet ne razumiju sta im Dodik radi.
Dodo The Best, nas Bosnjak :))
Uskoro ce cijela RS doci na naplatu.
najgore od svega je sto je u citavoj BiH isto stanje (sranje)..........nema tu ovi imaju a ovi nemaju..................niko nema.............
@ogledalce aaaaah ja zaboravila............u FBiH ruze cvjetaju..........
sad ce mile reci pa sto ce nam rezerve imas sve kupiti u marketu, cuj da imamo neke rezerve pa zato postoje trgovci sa svojim rezervama. naravno to je najgluplje objasnjenje koje ce dati ali ce ono postati odbrana entiteta od muslimana.
to je jedino sto znate.......zatvarati i praviti dugove...............ehhhhhhhhh kuda plovi ova nasa ladja ?