Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste vise! Poceli ste brojat' vaspitacice
Brojat ces ih ti u kuci od dosade kad ako Bog da se uvede zabrana izlaska 😁
@SuperBolaBola1 hehehehe yebbem ti gospu iza orgulja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slijedece dvije sedmice su kljucne
A za malo da pocnu zaradjivati na testiranjima po zelji hah ne da im se
Nije čudo niko sa maskama,više omladina nosi maske nego penzioneri...
Najnovija saznanja novih virologa iz Njemačke: Mala djeca ne prenose virus. Prenesite i to.
Da nije bila na skijanju u junu ? 😂
Zatvorite tu Tuzlu na mhsec dana. Nikoniz nhe, niko u nju i riješili ste problem. Zarazit će čitavu državu. U karantin tamo sve.
Ko je blesav neka testira svoje dijete. Bog zna samo sta su stavili sve u te vakcine
@AllesAdminsSindDumm ooooooj kad vidim komenar prodje kroz mene ... bris se uzima za test kakve vakcine ccc nadam se da je sarkazam jer ako nije ugasi si internet
Glavni uzrok kad je pod pritiskom islamskih fundametalista, pred sam Bajram, otvoren ulaz bez ikakve kontrole.
Pa dok god budu testirali uvijek će biti onih pozitivnih na virus. Da ste i prošle godine vršili testiranje opet bi bilo onih zaraženih samo što to tada nije bilo aktuelno.
nije to poenta. ako si pozitivan i znaš - sjediš kući izolovan pa šta bude. ako si pozitivan i ne znaš - zarazi starije, multibolesne, debele pa svijet završi u respiratoru i svijet umire (recimo prije vremena). zar je to toliko trško za shvatiti?
@nekootrecii još uz to ima više vrsta korona virusa, pa onda ni najbolji testovi nisu pouzdani, pa onda je možda moguće se ponovo drugi puta zaraziti, ko je negativan na testo, to vrijedi samo u tom momentu ili je čak do primjema testa postao pozitivan, pa onda će virolozi još nešto novo saznati i tako dalje i tako dalje
ne treba ništa zatvarati ali mislim da se svako može pridržavati nekih minimalnih mjera. autobusi puni ko sibice, javni prevoz takođe
situacija se "složnjava"??????????
j.... ti učiteljicu
@m16a - nastalo od glagola: složnjivati. haj budi pametan šta znači al lijepo zvuči 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bite ce ovoga jos kamara, jer vlast samo sta radi, "poziva na oprez" i "savjetuje".. Grad u karantin, sve osim prehrambenih prodavnica zatvoriti na 20 dana i problem rijesen. Ovako ce iz dana u dan broj zarazenih rasti toliko da ni karantin vise nece pomoci.
nema mjesta panici
Zovi covika ,zovi zovi covika
Jaoooo