Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdrzat ce BiH i ovu napast 💪💪💪
A oni na Bjelavama hoce da hodaju i da nas sve zaraze.Boze sacuvaj.
@ramce89 Kako će te zarazit netko tko nema koronavirus?
Nijedan clanak kako je danas ozdravilo 62 ljudi
Je li to nestalo testova danas??
Lijepo je čuti da je tako malo slucajeva danas, nadam se da ce tako i ostati. Samo mislim da su svi sumnjicavi oko relevantnosti ovog broja zaraženih, valjda kako nam je sve negativno vise niko ni u sta ne vjeruje.
Samo 22 testa sram vas bilo
Znate li vi koliko dnevno ljudi oboli od drugih bolesti, zamislite kad bismo stalno izvjestavali o ljudima sa problemom stitne, dijabetesa, kancerogenih bolesti... daj ohladite malo sa koronom. Jedina posljedica korone je glad i socijalni nemiri koji ce izbiti.
Netačan vam je broj zaraženih, kao i uvijek. Na svim službenim stranicama stoji 1309, a kod vas 1275. Promašili ste samo za 34 osobe.
Sarajevo, 😂😂😂😂😂😂
Kako smo dobili od MMF-a ove pare kako su nas zaduzili pocelo opadanje zaraze :)
Ma idite više boli nas k... C