Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjecnici u Bugojnu su grupa kretena koji trenutno nemaju neko bogastvo pa sad zele da isto steknu, Kako vas nije stid uzimate po 900 KM mjesecno da se svadjate u vezi ko je kome namjestio da bude clan upravnog odbora,a sve to ne bi bilo da pojednici nisu od tih novi clanova uzelinovac MITO jer su im obecali da ce biti u upravnim odborima. STIDITE SE KRIMINALCI JEDNI. Mislim da Bugojanci nisu za vas glasali da uzimate pare.
Ovo je problem: tupisoni raspravljaju o nazivu ulice umjesto da raspravljaju što ce nas ova ulica stajati 1,2 mil.KM i time nadmasiti i Dodikov autoput!!!
Ima ulica Armije BiH Naša gradska džamija se zove sultan Ahmedova nemoj te mi na Ahmeda nista
Šta radi š.k.u.t.o.r na jednoj od čelnih pozicija vjekovnog Bošnjačkog grada Bugojna???!!!Nedaj škutoriji da se širi po našoj Bošnjačkoj zemlji,njih treba suzbit na Čitluk i tu ih staviti u geto u rezervat i drzat ih ko u majmune u kavezu najvise zbog turizma.Stop širenju škutorizma po našj zemlji!!!Stop majorizaciji Bošnjaka!!!!!!
Valjalo bi makar jednu ulicu u Bugojnu preimenovati u ime prvog predsjednika rahmetli Alije Izetbegovica :))
ako je to najveci problem u bugojnu, onda cemo je iskopat,unistit cemo je, al sumnjam da ce to rijesiti mnogo mnogo vaznije probleme. svasta!
E pazi glavna ulica u Bugojnu se zove sultan Ahmeta.Pa mogla bi se neka nazvati i po Mladicu ili Karadzicu.Nigdje na svjetu se nedaju nazivi ulica po osvajacima i okupatorima samo kod muslimana pa me nebi cudilo da neosvane koja i po ostalim zlocincima.Sta mislite ima li Hitler ulicu u Parizu?