Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sjecam jednog drugog uspjeha UKCS-a, kada je Urologija nabavila C-luk za skoro pola miliona maraka, iako je najbolji ponudjac bio skoro duplo povoljniji. Koliko se sjecam palo je tu i novo auto za zasluznog doktora kao nagrada za dobro obavljen posao.
svaka cast. tuzlanska bolnica se lagano zatvara (kao i zenicka) pa ce uskoro sve pacijente prebacivat u sarajevo. zato i treba da se sirite http://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzla-zbog-nestasice-materijala-i-anestetika-u-ukc-u-obustavljene-redovne-operacije/150814088
Sve krenulo odkad je Munir(SDP) došao za direktora
Stara zgrada otorine je katastrofa, konačno će pacijenti i osoblje imati normalne uslove.
Ubiste se vise pišući pozitivno o Mesihovicu, dosta vise degutantno je ...