Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puni spiskovi službi za zapošljavanje mladih, visokoobrazovanih(nisu imali pare za privatne uni), radili bi išta, volontirali...Ali, ne može. Ode roki kupi diplomu srednje škole, pa onda čeka akciju 1+1 i diplomira ekonomiju i pravo za jedan vikend uz janjetinu i pivčugu na elitnom univerzitetu u nekoj nedođiji...glavno da plata na državnim jaslama ide.
ima njih jos hiljade :)
a niste napisali da je danas osnovni sud u Brckom donio riješenje u korist Evropskog univerziteta kojem vlada mora isplatiti 6 miliona maraka odštete,odnosno svi mi iz nasih dzepova! Ne pisete o tome!Jel vam to SDS neda preko svog jerana Radončić Šćepana pošto je SDS-ov ministar primio mito od druge visokoškolske ustanove da pokuša zatvorit Evropski univerzitet?I sad da mi tu njegovu glupost ovako skupo plaćamo???!!!To samo u Bosni ima.Lijepa amerika i dozivotna robija!
nek vrate plate sto su primali.
Treba sad zaredati po tim diplomama... Tačno bi pala vlada.
Pregledajte Bakirovu diplomu, ako smijete!
Znači krivotvori, zar vam nije jednostavnije kupiti diplomu za 5-10 milja i onda rahat sjedit ja u nekoj agenciji ili državnom organu ja u javnom preduzeću.
A šta ćemo sa Kisićem potencijalnim ratnim zločincem,.,,,,,,,,,,,,,,,