Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razočarao je Mile sada na Face tv, miroljubiv, nema cijepanja BIH.Najviše je razočarao kamenjarce sa juga...Oni su se nadali kako će se Srbi i Bosnjaci poubijat a oni uz kokice uživat.Nije ih briga na hrvatski narod u Bosni
MIle je američki igrač već 25 godina.Došao je na vlast na tenkovima NATO-a, potpisao put BIH u NATO,RS doveo do bankrota jer ne mogu preživjeti bez pomoći Vučića i Putina, svaki put podigne prašinu sa svojom retorikom i alarmira zapadnu javnost da učvrsti državu BiH.Srbi iz BiH će to shvatiti za 30 godina.
Puni angazman nego sta, njima samo sila otvara oci
Dodik se zapetljao NEZNA ni šta priča puko
Stvarno mi nije jasan taj čovjek. Mogao je fino da radi za dobrobit svoga naroda, a i ostalih naravno, i da ga svaki čovjek u BiH poštuje kao poštena čovjeka i političara. Ovako ima sankcije nad glavom, neprijatelje i prijatelje koji će eventualno, ako mu naopako krene u njegovim namjerama da se odcijepi, okrenuti ledja.
Da li ste gledali sada Dodikq na Face tv, frajer sve sada za napredak kofol a govorio o odcjepljenu prije tri dana.
Mile je zapao u opasnu pat poziciju za šta je trebao ranije mislit jer se je obećao Rusima na koji način je postao Američka živa meta
Dodo sad manji od makovog zrna. Upravu je bio da je predjena crvena linija al on je nju presao i sad je politicki mrtav ne mozes ti kritikovat vele silu poput Amerike oni ce na njega stati nogom ko na mrava
Mile jest isturena figura, ali malo se prikriveni Covic primjecuje Iako se je u toku Miletovog ustanka protiv države i dejtonskog ustava sto se odnosi i na strane sudije po istom osnovu nalazio u Rusiji
završena Ukrajina, završena Sirija, kud ćemo sad? Balkan?
Američki debili...
Na žalost gospodina Dodika velika i jaka zemlja kao SAD ne trpi prijetnje niti zaboravlja kad se neko njoj zamjeri. Trebao se Dodik sjetiti Čaveza, Noriege, Saddama, Slobodana..... svih kojih više nema a države su im uništene a.narod je pomnozen sa nulom jer su bili uz vođe a protiv SAD-a. Sad je gotovo jer je svjestan da je usrao motku i on i svi njegovi. Jel stvarno neko je mislio da će uvrede i poniženje koje je prema SAD administraciji napravio proći nekažnjeno.
Uskoro ce bit izbscen iz krmetnjaka ,nr mijenja o pricu jer sve je zapisano
Ko halali, dabogda ga rođena djeca proklela,jer mi, mi Muslimani ovaj rat nismo željeli, ali ako hoćemo, dobit ćemo ga, jer u Bosni rješenja nema ili Džehenem ili sloboda, kome to nije jasno neka ide iz Bosne.
Da nije njega bilo MD mi bi smo ovdje neprimjetno ostali izvan radara Amerike i MZ. Da ne pišem koliko nadležnosti je prepisao na državu BiH.. Opozicija u RS je 100% gora od njega. MD nije bezgrešan da se razumijemo. Ali on NIKAD RS nije nazvao državom niti je oslovio . Svi drugi u RS jesu ! Ljudi gledajte malo drugačijim ocima. Ne samo šta nije uradio. Znate kad bi Ivanic ili bilo ko podpisao ANP? On razvaljuje opoziciju u RS koja je 100% cetnicka .
"...Dodik jeste ambiciozan tip...vjeruje da autonomija eresa moze prerasti u drzavu,ako bude dovoljno uporan...medjutim...drsko ignorise cinjenicu da entitet kojim upravlja nije samo srpski...ignorise cinjenicu da Bosnjaci u eresu to nikada nece prihvatiti...ignorise istinu da nikad nece stvoriti srpsku drzavu na terenima pocinjenog genocida i masovnih grobnica Bosanaca/Bosnaka.Dakle,nit cè eres bit drzava,nit ce u Bosni bit onako kako Dodik zeli...a ovako moze hiljadu godina..."
Nije Milokrad dobio pare od mmf zato se uspuhao malo i palamudio o nekakvom odvajanju, valja dati penzije i placati druge obaveze a ameri samo zavrnu pipe i ti se pusi.