Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu o ukradenom pasosu,medjutim Jordanac da ima novac da investira u BH turizam? Cisto sumnjam. Rijetko koji Jordanac da ima sredstava da svoju porodicu obezbijedi I vecinom rade po stranim drzavama,narocito po Zaljevu ne bi li ustedili da kupe stan I kucu,a ovaj bi kod nas da investira. Mislim da je ovo suplja.
Pronašao Mujo novčanik na Baščaršiji i odmah odluci da nazove Radio Sarajevo... Voditelj: -Izvolite,u programu ste... Mujo: Samo da javim da sam pronašao nečiji novčanik...i u njemu oko 1000 maraka.. Voditelj: Dobro,i??... Mujo: U novčaniku piše ime Muharem...................Pa ako može jedna pjesma za Muharema......
Sad ce automobilska mafija da se prekvalifikuje u pasosku mafiju. Ista zarada a puno manje truda. Neko Mustafi rekao da ovdje zive muslimani pa on mislio da je serijat kod nas vec uveden pa ostavio stvari u autu.
Ma to je neki vehabija iz Jordana,cuj poslovni coek ma daj ba.
koja suplja ! za 40 dana izgubice puno zbog poslovnih aktivnosti:)) i sve aktivnosti van jordana,bez mejla,tel,saradnika :))) puna bosna biznismena sa bliskog istoka:) mozda da ostavi web adresu firme umjesto 061....?! :))
Daću mu ja svoj za 1.000 KM :D
i onda se pitamo zasto arapski milijarderi ulazu u srbiju, hrvatsku..