Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...državu grade smireni, razumni i ljudi hladne glave, korak po korak...sa takvima smo tanki...
mislim da je bio dobar covjek ali u pogresnoj stranci.....ni to mi u sustini nikad nece biti jasno
Rahmetullahi alejh
O mrtvima sve najbolje ali ove suplje paraju previse usi...........da li se sjecate one "I posle Tita Tito" .....Tihi imao si vlast, moc, pare i SDA kao polukriminalnu organizaciju......prosipao i ti suplju o nekom Alijinom putu (znamo koji 100 hiljada mrtvih, 1 milion raseljenih, ekonomija iz Otomanskog perioda itd..), sad si otisao, smrt je misterija zivota koji religija objasnjava na svoj nacin,,,, Samo Alija pametno uradi trasirajuci Bakiru dugorocni put ka vrhu SDA.....,Izetbegovici tu izgleda imaju 1/1 , gruntovno i katastarski. Sve u svemu neka ti je rahmet dusi a mir tvojoj porodici
Jest sad su svi bezgrijesni kad umru i savrseni. Danas nemam sta procitati na Klixu, od 5 vjesti 4 su o Tihicu. Pardon, o savrsenom Tihicu i propaganda SDA. I ovo je prva vijest na koju se moze baciti komentar. Njemu nek je laka zemlja.
Ovo nek vam politicari bude za primjer.. svi cete ovako zavrsit.. dva metra bez giometra.. ne moze se u mezar nista ponijeti..
HOĆEMO LI MU HALALITI?
Halaliti, nikad.
De mortuis nihil nisi bene
Mozda lopova... slabo drzavnika...
Bio je dobar čovjek, ne faleći mu stranku .
Dok ga nose na tabutu otkrij te mu ruke do lakata gore, neka dzemat vidi da u mezar MILIONE nije ponio !
...MA NIJE U DŽEMAT ALI JESTE U BANKAMA...NAROD ZNA DA NE POČIVA KAK "VALJA" I JA MU NE HALALIM...
Jedini bosnjacki politicar za kojim ce svjet zalit. Covjek pametan,kulturan, razuman i nikad u zivotu nije dao neprimjerenu izjavu. Nije mu trebala husacka retorika da bi pridobio simpatije bosnjackog puka! A imam osjecaj da cemo mi hrvati za njim najvise zalit, s njim je se dalo pregovarat,spreman na kompromis ne kao zlaja i bakir koji samo vise svoju srecu u tudjoj nesreci
tihic je vjerovatno jedini u sda koji je osjetio rat na svojoj kozi.. zato nikad nije ni mogao doci do izrazaja pored silnih podrumasa..
Mogli ste vala drugu sliku staviti za ovako ozbiljan naslov i samu izjavu...