Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nas 3 miliona trenutno, za godinu dana možete intervencijama urediti državu, koja nije veće od ozbiljnog evropskog grada, ali očito status quo odgovara i strancima.
.ebo mu blok 7 m.mu .... treba ga namjerno raditi .. sto nisu postavljali uvjete dodiku, srbiji itd itd..
J.bite se i vi i ova naša vlast. Dok vi date mišljenje, nikoga više neće biti u ovoj jadnoj državi.
Joj Hahne s pogrešnim ljudima pričaš, upravo ovdje nabrojeni su najveći zagađivaći BH stanovnistva. Daj nam Hahne BEZVIZNI REZIM nema fajde ovdje.
misljenje za ove nase guzonje od politicara nece biti nimalo ugodno
Ma ove i njemu slicnim poput Incka izudarati ko volove u kupusu kad se pojave. Palamude, demagogisu maznu dnevnice i lovu i dostavit ce oni misljenje. Pa to se sve moze postom zavrsiti. Ali ko ce ubrati dnevnice. Ma sve sama stoka i lopovi. Nema prijema u EU do daljnjeg svakako i sta dzaba palamudite narodu. Hajd z'ra'o sad svima osim ćetaljima. Njima zelim sve nezdravo.
Samo mašite šargarepom ......nije mago još lipsao .
Ovaj je došao samo zbog bloka 7, koji su to šupci
4 sedmice mu treba da napise roman.
Doci ce u Brisel i pricati kako je sastancio s ovcama u zoo vrtu..
Hane, hajde de, zar ti oči ne vide...
Na zalost bolna istina je da Srbi i Hrvati u sustini ne dijele Evropske vrijednosti, te imaju isto misljenje o pluralnosti sto Iran ima.
Pa zar je moguce da ista garnitura politicara vodi jednu demokratsku zemlju. ok kad je diktatura ili slicno al mi u Bosni jedemo demokratiju za dorucak a redaju se ko ce nam ga stavit prije. Pa gledaj samo Bevade. Lik se savio do poda i on neka funkcija
@bosanskisvedo Ova garnitura politicara u BiH zadnjih dvadeset i kusur godina , jedino dobro sto zna uradit je - pokrasti izbore i drzavu, tu su odlikasi.
smiješni ste više