Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dk, Sefardski Jevreji su prognani iz Spanije 1492. i koji se potom naseljavaju u zemljama Mediterana i na Otomanskoj imperiji.... Poznajem sarajevske Sefarde, dapache, cisto prijateljski smo vrlo bliski.
Jaooo, ubicu se...pa 1492. nije ni bilo muslimana u Sarajevu, a mozda ni Sarajeva...koliko ja znam istoriju...sta ovaj lupeta???
ja sam napustio Davos, skresao sve Shimonu Peresu i vratio se Tursku. A vaš reis??? redžep taip erdogan
Jadni naucnici, zamislite kako je ekonomistima kad ih vide tamo? Mozda fakat uci: minimiziranje poreza pronevjerenog novca :)
Pored svih ekonomista u BIH mi Cerica saljemo po ko zna koji put, pa kakva smo mi zemlja, sta on tamo radi, uci kako da pere novac, jeli?
Dr. Jakyll i Mr. Hyde.. Ili: mijenjam naseg rejsa cerica za Reisa Cerica u inostranstvu. Ili, vani gledac, unutra jadac. Ili, ili, ili......