Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i da snus i vape uopće nisu štetni, ne vidim korist u konzumaciji navedenih. Šta to tačno dobijaš sa pušenjem vapea? Ništa.
Problem je sto je bas jednostavan za kupiti svima, kao sto su i cigare i sam sam pusac, ali koliko lako prodajemo cigare nasoj djeci samo kako bi se zaradila neka marka to je strasno, gotovo niko ne postuje zakon.
Najnormalnije se prodaje i u Austriji nema nikakvih zabrana..
Ovisnicima o nikotinu je bolje Snus koristiti nego udisati dim cigara i zajedno sa njim katran.
A koliko je tek ogavno kada ti ljudi koji cuclaju te snuse ,dal nikotinske ili duhanske , krenu pljuckat u flasicu koja je jos pritok prozirna, daleko ogavnije od duhanskog dima.
Mrsss pi4ka vam materina ,djecu nam trujete
De ne sramotite se. Manej stetno i vise stetno je stetno. Manje ili vise je nebitno.
Kako se vape pojavio ne mozes ga nanijeti dovoljno. I da stvar bude porazavajuca dobna granica konzumiranja je jos vise pala, upravo zbog cinjenice "da nije stetan kao cigareta". Provedite istrazivanje po tom pitanju i vidjecete da ne izmisljam
"Polemika koja je zamijenila nikotinske vrećice za snus". Polemika zamijenila?
I dalje su stetni
Jos nisam vidio da se nekom od cigara mantalo i povracalo od snusa jesam svako treceg lika