Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Itekako ima smisla ovo sto pricaju. Ne mora biti \"srpski lobi\" u pitanju. Ali zar nije simptomaticno da pozari bulnu taman tamo gdje su htjeli praviti hidro centrale a lokalna zajednica nije dala radi prirodnih ljepota? Eto sad vise prirode tu nema.. A sto se tice \"srpskog lobija\" i njihovog projekta gornji horizonti, oni ce vjerovatno najveci gubitnici biti. Upravo radi ovih pozara ce pasti dotok vode iz cijele te regije sto ce uciniti taj projekat vrlo upitnim. Eto da je mile prosle godine dao nabavku helikokptera upravo on bi najvise koristi imao.
Ne ser.ite balavci. Tako se odnosite i prema svojim roditeljima. Zato nam i jeste onako kako je. Možda bi ove ,,Stare prsdonje\'\' trebale ići gasiti požare a vi sjediti kod kuće i truniti po ovom sajtu. Marš bagro jedna.
Jeste, Srbi su krivi. To je subverzija. Ne daju nam u hladu kahve s istilahom popit\'...
KRIVI SU C..E..T..N...I...C..I KOJI SUBVERZIVNO PALE BOSNU! KRIV JE DODIK KOJI HOCE DA OTCJEPI RS!!! ON OVIM POKAZUJE DA SMO NEFUNKCIONALNA DRZAVA! NJEGOVI SU PALILI SVE !!!!
Pricati o ljudskom nemaru i unistavanju prirodnih resursa sa plasticnim flasama i casama na stolu je u danasnje vrijeme absurdno i sramno. Gospoda ce na najbolji nacin doprinijeti drustvu ukoliko ovdje ulozeno vrijeme posvete zanimanjima na osnovu kojih su prvobitno dobili statuse intelektualaca. Hvala lijepo.
Cuj krug 99 pa fali ima 1 do 100... Joj sve bi ja to pobaco iz kanadera. Oni donose zakljucke pola BiH gori.
Sa kakvom nonšalancijom se vlastodršci odnose prema ovim katastrofama, kao da se to dešava na merkuru, a ne na teritoriji na kojom vladaju i gdje živi stanovništvo nad kojima vladaju, upućuje na to da su \"intelektualci\" u pravu.
O Boze! Ovo je za citu nevjericu! Ne znam sto im se uopste daje ikakav medijski prostor!
ČUJ INTELEKTUALACA SUBVERZIJA... PA MI SMO SAMO SEBI SUBVERZIJA I DIVERZIJA NAMA NE TREBA VANJSKI FAKTOR NACIJA ZA POPLJUVAT
Dovoljno je reći, Bantustanci-intelektualci! Nije ni čudo da ste u vicevima!
Intelektualci koji su poltroni politike, a da jedmom budete neki primjer narodu i vlasti pa da odete malo i vi gasiti požar. Dobro je za vas Sefer rekao ko babe, sve metiljaši nekakvi dio propalog sistema. Kakvi su intelektualci takva je i država, uvijek bilo !
...šta će budale nego budalaštine...
E sada kad su se oglasile ove stare prdonje, požari će se sami početi gasiti.