Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad jedna pepeljara u vladi kosta 25 KM ne mogu ni da zamislim koliko cuvanje njihove tetkice kosta.
Šanko Mesihovic placao kantu za smece 4000km.Faris debeli Gavrankapetanovic zvani HAŠE trosio pola miliona na svoja putovanja biznis klasom i hotelima sa 5 zvjezdica.
Ukinuti koristenje drzavnih vozila i vozaca. Valjda mogu o svom trosku dolaziti imaju platu 15 000.
Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. Otada sam obećao da ću svima koji znam da imaju problema u vezi biti od pomoći takvoj osobi upućujući ga ili jedinog pravog i moćnog kaluđera pravopisa koji mi je pomogao u rješavanju mog problema. e-maila: [email protected] ili WhatsApp na 2349014523836 ili Viber na 2349014523836 možete mu poslati e-poštu ako vam je potrebna njegova pomoć u vezi ili bilo kojem drugom slučaju.
sramota
Ukinuti totalno ovu direkciju
Ukinuti porpuno ovu direkciju Ona je surogat Cuj za kooedibaciju pokicujakih tjela
Mhamu him uhljebsku i neradnicku nabijem..
treba smanjiti
Jeste li se zapitali kako su Francuzi uspjeli da im se spasi penzija? Niste? Izašli na milione na ulice a Macron odmah smekša reformu. Pogledajmo naše penzije i birokraciju. tri predsjednika, hiljade malih predsjednika... a niko se ne buni. a narod pobježe u inostranstvo
Pa te tkz.VIP nitko i ne gleda osim sa podsmjehom kako se prave VIP ili neki važni frajeri
Jos kad Konakovicevu Kijanu Jaju bude vozio helikopter od 40 miliona,jebo te???Ili Dahliju obucenu u latex kao prijateljicu noci?
Jedino u VM treba obezbjediti Predsjedavajućeg i min. bezbjednosti. Ostale, ne vidim razloga. Npr, od koga štititi min. civilnih poslova, pravde, ljudskih prava, ili finansija????? Glupost i trošenje sredstava. Neka to malo Arnaut ispita.
Tekst ko naručen za klixnacionaliste :). I dalje podržavajte svoje čobane.
Samo jos sekretar u mjesnoj zajednic nema pratnju i blinkere...
Puno. Zato predsjednici ne moraju ići svi zajedno u posjete. Džaferović i Komšić zajedno u Afganistanu iako je dovoljno da jedan ide.
sto mi brises komentare
Od koga ih stite? EU politicari se vozaju po vozu i autobusima dok ovi uhljebi glume neke kraljeve.