Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Jessica, to predavanje je trebalo obaviti u svim mjesnim zajednicama u Federaciji, pa i tada je pitanje efekta tog predavanja. Već je jedna velika većina zaražena tim virusom, tako da je iluzorno pričati. Džaba gubiš vrijeme, ako si uopšte došla sa dobrom namjerom.
Došla amerikanka da ispira mozak Bosancima. Terorizam je američka ideologija kojom su zaveli muslimane širom svijeta, kako bi ih iskoristili za vlastiti interes, a radi porobljavanja i eksploatacije njihovih prirodnih resursa a prije svega nafte.
kme kme
@Senahid Halilovic Zašto se oglašavak životinjskim jezikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'Ajde ti to, moja Jessica vehabiji pokušaj objasnit ... ???
Ovo je u najmanju ruku smiješno, da Jessica amerikanka objašnjava u cemu je to ISIL zalutao. Ako zelite pravu istinu onda morate to cuti od ucenih ljudi, a pod ucenim mislim islamski uceni i obrazovani. Preporucujem knjigu "Šije i Haridžije" od dr. Muharema Stulanovica, dr. Hakije Kanurica i prof. Midhata Cemana. Ne dozvolite da vam amerikanci nemuslimani ispiraju mozak i objašnjavaju teme gdje nisu kompetentni.
Sta su Haridzije?
@Senahid Halilovic Haridzije su ti isilovci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Izrazila je uvjerenje da je rat u Iraku bio velika greška i da je imao veliki utjecaj na nastanak grupe koja je prerasla u IDIL."
Roštilj je čisto zlo. Ne zbog šumskih požara, već zbog stvaranja kancerogenih tvari na površini mesa kad ga plamen zahvati, kao i zbog izloženosti dimu koji mesu daje lijep okus ali i rak probavnih organa. Poznata je stvar da je Amerika stvorila roštilj kako bi sijala smrt među narodima :)
jel se ta religija zove IDILA ?