Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pouka je da se treba vise moliti da nebude vise onolikih padavina
Šta kaže SDA, šta kaže Kasumović, Bošnjaci ugroženi, kršćanska Evropa ih hoće uništit hahahaha idioti niste vi židovi da budete nekom trn u oku bijedo bjedava
"Hitna sanacija klizista" nakon poplava jos nije pocela... Rijec je o saniranju klizista uz zeljeznicku prugu na relaciji Sarajevo-Doboj. Novac koji je donirala Svjetska banka po hitnom postupku jos uvijek lezi na racunima, koji je Vlada donirala darovnim ugovorom zeljeznicama. Rukovodstvo ZFBH pravi opstrukciju iako je tender za te poslove zavrsen prije 16 mjeseci te odabrana firma koja zadovoljava sve uslove trazene istim tenderom..., generalni direktor i kompanija, kao i stranacke strukture koje su infiltrirane u ovaj projekat ocito imaju svog favorita za obavljanje navedenih poslova... Slucaj nimalo nije zanemariv, novinari trebaju da istraze ovaj slucaj i prezentuju javnosti o cemu se ustvari radi... ZFBH, Svjetska banka, Ministarstva nadlezna za ovakve projekte, Direkcije...
Tesko, unistismo prirodu ,niko ne posumljava sume vise,samo se sjeku.sve to negativno utjece na prirodnu ravnotezu i dolazi do prirodnih katastrofa. Svjesti o ekoloskoj zastiti ni na pomolu. Svjesti nigdje ni o cemu jer ne razmisljamo. Koliko smo mi nesvjesna nacija u svakom pogledu ,dodje mi da placem.
Ne vidim da se nešto značajno uanprijedilo u organizaciji odbrane od poplava. I dalje funkcionišemo neorganizovano i stihijski, vodoprivreda nam je pocijepana po entitetskim granicama, nema dugoročne državne strategije, ili ima samo na papiru. Nadao sam se da će nakon poplava iz 2014. nadležni shvatiti da se ovo pitanje mora rješavati zajednički, jer voda je pokazala da ne poznaje nikakve granice. Ali čim je vodostaj pao, sve se vratilo u kolotečinu.
pametan smo mi narod, uvijek učimo iz prošlih događaja i nesreća...
Jesmo molimo boga da jaca kisa ne pane