Vrijeme
0
Jesen u Sarajevu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na slikama je vilsonovo setaliste i park preko puta robne kuce bbi pa bujrum kad opet dodjes ;) wellcome to Bosnia
da da, pro kamera radi svoje nadam se da ce mi djed Mraz donijeti jednu finu canon-ovu dslr :p
za orla mojne ti ovo gledat i citat, bolan puno sarajevo doslja zbog ljepote i onda ga mi sarajlice p usimo samo tako cuj kad dodjem opet d obidjem , idi buraz u banja luku npr ljepse je tamo
\'\' ne bi ti nikoga mogao tuzit!Jer,sve sto je na javnom mjestu/povrsini ima se pravo fotografisati \'\' imas pravo, ima se pravo fotografisati sve sto je na javnom mjestu, al to na slikama nisu osobe iz javnosti ( pjevac, glumac, politicar ) i bez njihovog odobrenja nemas pravo objavit sliku na kojem se poznaje lik kolko sam ja upoznat, al posto je kod nas sve naopako nista me danas ne moze iznenadit, i na kraju ja bi opet tuzio redakciju!
panjeta pervertitu što slikaš parove kako se guzu :))
Pogledajte koji je grad dospio i na ovu listu. http://www.news.com.au/travel/gallery/0,23607,5061919-5007153,00.html# Svaka cast! It feels good to be Bosnian. ;)
posalji mail redakciji i zamoli da ti posalju sliku dvije
Fine fotografie, A SAX mogla je i rezolucija ostati malo veča pa da imamo šta staviti na Destktope ovako je premalo, Makar dva tri primjerka da su ostali po 3 do 4 MB
ne valja nista ovo, bezveze
aaaaa, konacno nesto normalno da se postavi. neki dan idem gradom, prolazim pored drveca, vjetar lagano pirka, a lisce pada po meni. ljepota brate dragi, ljepota. eto, toliko je zivot jednostavan ;)
ja sam onaj na 6-toj slici, onaj mali bijeli sto me vodi ona fina djevojka. joj da znate kako sam poslije zaganjao one golubove
@picture-ne bi ti nikoga mogao tuzit!Jer,sve sto je na javnom mjestu/povrsini ima se pravo fotografisati!E jedino da si u autu,stanu,na nekom privatnom posjedu,a neko te slika onda imas pravo tuziti tog ko te fotografise!Ili ako fotografises modele u studiju-moras imati njihovo pismeno odobrenje da mozes dalje distribuirati fotke!Al ja imam zamjerke na ove fotke po drugom pitanju,recimo 7 curi na jednu stranu.... :(
samo me interesuje da\'l uopste imate pravo da objavite slike osoba na bez njihovog odobrenja? e sto mene ne uslika pa da vas po dzepu odmah opalim!
Fino,ali zasto nema slika sa darive(aleja ambasadora),i tamo je lijepo.
..je jesen u Sarajevu.. Ali nesto kontam, na ovoj dvojki, đe su vehabije s tojagama da ovo dvoje premlate što se \"ljubu\"? Hehehehe, oni pravo nedostaju da poprave opšti utisak.