Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je tmurno i oblacno od kako je na vlasti sveto trojstvo etnonacionalista. Nama je svaki dan predapokaliptican sa njima a vidim narodu se to svidja.
Jarane, kako su arapi poceli dolazit... pustinja za njima...
uu ovaj jak komentar.
poskupljenje na pomoluuuu
Zato postoji navodnjavanje, zalijevanje da ovo ne bi bio problem.. Ocito pozadina je nesto drugo.
Haj mi namirite sto lajkova ,nesto ce mi muteber biti hahahah
Pogubna situacija za poljoprivrednIke je hladna, a suha zima, bez snijega, tzv. golomrazica. Za ozimu psenicu, npr., snijezni pokrivac znaci ne samo zastitu usjeva od mraza. Tlo bez snijega pri niskim temperaturama izlozeno je podizanju povrsinskog dijela, stvaranju vazdusnih dzepova ispod povrsine, cime korijen biljke gubi kontakt sa tlom, visi u zraku, sto uzrokuju odumiranje usjeva. A obilan snijeg je presudan i za dugorocnu akumulaciju vlage u tlu, neophodne pri rastu i razvoju usjeva.
Kod nas nikad ništa ne valja, kad pada poplave, kad ne pada ne ide u prilog poljoprivredi, hidroelektranama... hajde prvo da se sami sa sobom dogovorimo šta nam odgovara.
ova dva traktora ravnjaju pistu budućeg aerodroma u bihacu
sta vi sa klixa znate ba...po vama je svako godisnje doba apokaliticno...sljeduje nas sibirska zima, nezapamcena...ljeto 2018 ce sprzit zemlju...o narednoj jeseni necu ni da pricam...smijesni ste vise sa tim govnjivim vijestima
Nema kise, nema krompira i kukuruza, nema cipsa i kokica, znaci nema gledanja filmova... I to sve radi kise
Ukratko, gledaj u nebo i u novčanik. Sljedeća vijest - poskupljenje nečeg
Ako je federalni hidrometeoroloski zavod rekao bez padavina tesko se nama bit ce tri metra snijega, pa vise bi ja pogodio gledajuci u dzezvu nego ovaj ko fol skolovani kadar.
Blago se tebi kad ti imaš problema sa federalnim hidrometeoroloskim zavodom :)