Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pljuni pa poliži
@DRY374 Koje je tačno značenje pojma "paradžemat" i koje su implikacije istoga?
@ZingiriPingiri ...teritorija koja nije pod kontrolom drzavnih institucija...na toj teritoriji neka grupa ljudi sama po svom nahodjenju uci djecu...odnosno ne salje u skolu....posebni vjerski obredi i organizacije koje nisu registrovani i zakonom dozvoljeni...itd...itd...vidim da je tebi paradzemat nesto pozetivno...i u tome je sav vas problem...zato ne postoji niti jedan teroristicki napad da u njega nisu umjesani bosnajci...a samim tim svi gradjani iz bih su oznaceni kao islamisti..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A gdje je vama Klix naknadna pamet? Da ste ozbiljan medij uputili bi izvinjenje zbog prenošenja neprovjerene, a ispostavilo se, lažne informacije.
ko ti dade pluseve tolike? kako su prenijeli laznu vijest kad je evo dokazano da je izjavila, samo ovi naknadno izbrisase pasus i demantovase sami sebe?
Kolinda je seljanka koja je odrasla praveci kobasice , slaninu i spek i karajuci se po stalama gdje ce ona bit diplomata
@tamburela Kolinda je nekadasnji pomocnik generalnog sekreara Nato i ambasador za vanjaku politiku EU, obrazovana zena koja perfektno govori engleski. nijedno od ovoga nijedna muslimanska olupina iz BiH postigla nije. Za vas su vrhunac turkoidni Bakir i pijana budaletina Sejdo, narod krkanluka, seljakluka i radikalnog islama. Kad zbrojis sve bosnjacke politicare ne dobijes obrazovanje jesnog HR predjsednika bilo kojeg do sada.
oh kako je teško biti balinče
Dajte mi Kitarovicku da je dovedem u red Bila bi ko bubuca
A neka Kolinda sad javno izjavom optuzi Jerusalem Post da siri "Fake News" ako ima muda ko sto nema. :o
Hajmo sada bh političari krupnog i sitnog zuba, koji su se takmičili u osudama sačekajte još malo pa ako se pokaže da ste se zaletili, bilo bi se red i izvinuti ženi!
Neko ko veliča tekovine NDH ode u Izrael da priča o militantnim muslimanima u Bosni. Ovaj svijet je ali stvarno otišao u Q.
https://www.jpost.com/Israel-News/Holocaust-main-subject-of-conversation-between-Rivlin-and-Croatian-President-597095?fbclid=IwAR0gGHOfsVAi4Q-kH1Ewy8GPAmHhZXMx3EfbWV_6bnD14ZvMgAiZxAYA3_Y izjava i dalje stoji
za kolindu i dobar dio ,,srpskog,,hdza i gospodin FRANJO KOMARICA je ektremni islamista
nisu hrvati i hrvatska hdz hdz je samo dio velikosrpskog projekta kao i sve stranke osnovane 90 ih
Tna li bh musliman reci izvini?
Bilo i u svakom slučaju ove udale skloniti sa vlasti, koji čitaju neprovjerene fake news na internetu pa dovode državu u nepovoljnu situaciju. Mi ćemo hrvatima morati sve dati da nas propuste u EU. Što smo lošiji prema susjedima moraćemo dati više... Zato se i kaže uspostaviti dobre bilateralne odnose. Sa ovima budalama ćemo nestati
I ovi izraelci, kažeš im nešta u povjerenju, da znaju, oni to odmah objave svuda. Šuti kad ti se nešto šapne!
Dao bog vama jednom takvu predsjenicu,samo znate pljuvat mvj
@b-real9 dao bog tebi pamet i bez to mtj hahaha
hebo vam bog majjku vise, kako smarate u pm
tobejaRabbi
@Thawne zastani na dva kometara očito da te optereti dok nabrojiš do deset