Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Me, hvala.
Svaka čast KLIXu što prenose i male i velike stranke i ne prave razliku. Nije ni čudo što ste najčitaniji portal. Jerlagić ništa nije rekao protiv Hrvata, nego protiv Herceg-Bosne koja je osuđena i presuđena i kao takvu je treba izbrisati da se ide dalje.
Debil, zbog ovih izjava treba na robiju a sto se tice hrvata nemate ni postenu opstinu a kamoli sta vise. Malo vas je malo vas je ...
Ovaj nije skonto da mu je stranka rahmetli , ovih pet - sest oko njega nece da ga rastuze da mu kazu istinu .
Amer je pametniji nego što ćeš ti ikada postati. Idi uzmi dozu toga na čemu si.......ako ti je stranka dala dnevnicu
Haahahahhaha, a pored njega sjedi Omer Macic, covjek koji je bio za tu Herceg Bosnu.
Samo iu Herceg Bosni žive slobodni Hrvati a onim neslobodnim iz 24% neka je dobri Tito na pomoći.
Nude budućnost pričom o Herceg Bosni i prošlosti.
Ne nude oni budućnost nego zastrašivaju narod mitom o Herceg Bosni. Nemaju šta pametno za reći pa onda pričaju o Hrvatima. Mene zanima hoće li biti poticaja investicijama, ulaganja u infrastrukturu, obrazovni sustav, porezna politika, poticanje obrtništva, kakve će biti mirovine... Ima li tko da konkretno nešto ponudi vezano za ekonomiju i razvoj.
zar vi postojite uopste
Naravno da ima i bit će! Ujedinjene sa majkom Hrvatskom je bliža budućnost.
zjev
@RobertoCarlos Samo Komšić inšallah ☺
covjece u ovoj bih se nikada nista ne mijenja a primjer su ovi izbori, znaci uvijek apsolutno ista prica, dajemo sve plate, penzije, izgradit cemo ovo ili ono a cim produ izbori akcize, kako prevarit i ukrasti pare od gradana, godinama isto pa isto, ja licno necu glasati jer nemam za koga i znam da necu nista promijeniti, docice isti na vlast ali barem znam da ga ja nisam birao.
Jel ove političare prave retardirane il to postanu ...
Sledeći put izaberi neku veću kafanu, ovo ti je ofirno.
UVRSTITE SE U REDOVE DOBROVOLJAČKIH ϟϟ POSTROJBI
Raspali politicar iz raspale stranke o raspaloj tvorevini. Haha
vi Jerlagicu nudite proslost..HRHB je buducnost