Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Student generacije, a kriminalac stoljeća!
Harise vrati se ovi na vlasti neznaju bez tebe... mislili su da je drzavu voditi lahko a ti si to radio samo tako,nisi dao dodi federaciju a borio si se za nju... 2014 Haris i Zeljko na vrhu bih idemo bosanci izaberite posetne ljude :)))
ispostavlja se da SBIH drži kontrolni paket dionica na svim nivoima i pokazuje se da je potrebno da budu tu jer su komunisti svojom propagandom sa sbb ucinili sve da sbih nestane kako bi oni mogli nesmetano pljackati i rasturati drzavu.Ovo sto rade zlaja i damir je najveca pljacka i sanader je za njih mala maca
E moj Bosanac mozda ti volis BiH ali joj ne pomazes tvojim tvrdoglavim podrzavanjem onih koji su je doveli na ovako niske grane. U svakoj stranci ima dobrih politicara, ali kad u toj stranci vedri i oblaci onaj koji je Dodikov jaran i radi sve samo da bi ostao u vlasti pa bilo to i sa neprijateljima BiH kao sto su SDS i Dodikovci onda tu ne treba komentar. Nazalost takvih kao sto si ti ima jako mnogo sto su pokazali i lokalni izbori. Nek nam je bog na pomoci kad vam ni ovolike godine nisu otvorile oci pa vise vjerujete supljikatima nego sopstvenim ocima. Selam i tebi i svim patriotama jedine nam BiH.
bosnjackih 24% je u svakom pogledu Crnjakistan !!!! kako zivjeti zajedno sa ljudima koji se ni medjusobno ne uspijevaju dogovoriti ?!
idemo samo da uzemo drzavu jerlagicu i da Beriz Belkic dobije poziciju ministra samo zbog onog Zlatkovog govora kad je rekao Berizu da nikad vise nece biti vlast a gospodin Belkic sigurno uz Komsica naj bolji aktvini bh politicar ;))) za uvijek BiH SBiH nikad nece pasti dok je nas pravih Bosanaca vi ostali sta vam ja mogu kad nemate srce Bosanasko pa idete tamo kod onih oje oje oje :P
\"JEZICAK NA VAGI\" LOL
jeli to nestalo para pa daj šta daš
A ko je dovede u ovu poziciju,Niko drugi nego vi i sda.
BiH se raspada, a ovi što ublažavaju stvari prićom o nekakvoj pat.poziciji - njihove priče za malu djecu mogu proći samo u Sadakistanu.
Narod jasno na opstim izborima kaznio Stranku za BiH i uskratio joj povjerenje a oni sad jezicak na vagi cccccc bem ti i zemlju i sve