Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj šprdancije
Što bi reko žika pavlović: ovo nema ni u karingtonovoj dinastiji, ovdje se ne zna ko koga guziči
gangsteri fahro i bake
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci ako mu abu bakir do sutra u 1700 ne ispuni zelju da zasjedne u ministarstvo energetike jerlagic ce demonstrativno napustiti koaliciju. koja komedija od stranke i od kvazipoliticara.
Jaka steta za stranku koja ima povjerenje samo od clanova svoje porodice i taldzija. Sto bi rekli, stranka za fotelje
Jedino rješenje je da narod (koji je jako zaglupljen) nekim čudom progleda i izađe na ulice sa samo jednim zahtjevom: Da se pod hitno uvede set zakona koji ne dozvoljava strankama koje imaju ispod 25% ukupnog broja glasova da ulaze u vlast.
Ovi kako najavljuju pa odjavljuju pa pripremaju nešto ko da odlučuju o tome da li će Bosna pokrenut nuklearni program ***te
Uuuu, cuj ti ultimatuma. Ni manje, ni vise, ono odlucuje hoce li ostati u koaliciji. Amere, bitan si k'o lanjski snijeg (sad cu dobiti minuse od komplet clanstva zabih stranke, citavih 20 :)
Koji si ti levat. Pa morao si znati da će te Bake izradit ko papka... kao što je izradio i sve sa kojima je dosad koalirao, kao što će izraditi i Fahru.
Idi lijeci dupe sto te je SDA zg*** za Zakon o radu i dobila poene kao prosperitetna stranka koja pokrece procese i kao takva opstala. Glupane iskoristeni.
Dao bi ti i guzice samo da ti je komad vlasti. Bijedna stranka sa 100 glasova
E moj Jerlagiću jado jadni.Ne znam da li si svjestan da ionako tu slabašnu stranku još više srozavaš tim svojim postupcima i medijskim izletima u zadnje vrijeme.Samo si ispao naivan hvaleći se da si dobio neko ministarstvo,a eto sada si izvisio i ostade bez ičega.I sad ti nešto odlučuješ kobejagi.Vadi se iz govana bolan,i budi ta opozicija ako se kod nas može reći da imamo opoziciju
Politiku treba podijeliti na REALNI I IMAGINARNI DIO. Realni bi činili: sirovine, rude, energetika, poljoprivreda, industrija, nekretnine, novac. Imaginarni : kapitalizam, socijalizam, vjere, nacije, pravda, socijala. Dosta glupih podjela na stranke, kad je to odavno nevažno.
Aaaa? Pa zar nećeš "uzeti" jedno ministarstvo? Joj ljudi, gledam sad na TV-u...jbt, jes se Šćepa iskvarcao,,,jooooj...i rukuje se s Bakicom. Ma Šćepa je gigant...ko SUHAD EĆO....hahahaha...od ništa poslovno carstvo...
...tužni zabihovci, baki se okrenuo "drugoj mladoj".
bogatoj mladoj, mlada zvana haris odavno zivi u carigradu
Jerlagicu, shvati(ako mozes)da si SDAu posluzio kao toalet papir. Kad im je prigustilo obrisali se tobom i tvojom strankom.
Jerlagicu, shvati(ako mozes)da si SDAu posluzio kao toalet papir. Kad im je prigustilo obrisali se tobom i tvojom strankom.
KO SISA POLITIKU! VAZAN JE MONOPOL NA SOLARNE PANOE...,A VI SE KOLJITE NA KLIX-SU.