Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan ublehaš mlati šuplju priču
Oprosti Jerlagicu ne znam ko vam je odgovoran za predizbornu kampanju, ali "PROBOJ" gradjane BiH prvo podsjeti na RAT... Plasis nas... Ne znam sta Stranka za BiH ima probijati i u FBiH i u PC? Stranka za BiH treba da treba da poziva na JEDINSTVO, ZAJEDNISTVO, POMIRENJE i sl. PROBOJ moze biti i gume, kurtona, usiju koje podsjecaju na jako neugodna zivotna iskustva.
Mene plasi nepravda, nejednakost, pljacka drzave, podjele, klerofasizam, nacionalizam, ublehe, plase me uhljebi koji mi djetetu otimaju zalogaj iz usta, i plasi me ovakav mir.
Ja mu ne bi dao da čuva dvije pripete koze!
Hahahahahahha grohotom se smijem
niste na Vucevu pa da Sava Kovacevic naredjuje proboj.
Cuj Proboj
Prvo je bilo zabih a sada probih. Pa do kad nas mislite hebavati više?
Od kako je Haris Silajdzic otišao ova stranka je propala. Nadam se kandidaturi Silajdzica za člana predsjedništva.
Cuj proboj. Sta si radio tolike godine probijemo ti staru
Proboj phicke
PROBOJ napona! Eh da je nekako do Elektroprivrede ......... Al se nekad dobro jelo .... sto bi rekao Balašević u svojoj pjesmi.
Nikad ne treba glasati za onog koji traži vlast. A takvi su svi naši političari.
Ovaj sluso onog profesora juce na Kalman radiu pa koristi njegove rijeci.
zasto ovoliki medijski prostor za ljude koji jedva mogu biti i predsjednici mjesne zajednice
Kad vidim ovo Stranka Za BiH, riga mi se..koja supljacina..
Tobe ja Rabbi zar vi postojite uopće ????? Niti vas ko sluša, niti čita niti ništa Vi niste ni opozicija opoziciji gdin. Jerlagić !!!!
Dzaba ti je sve kad narod znOO😂