Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jerlagicu, pokazi zrelost. Povuci se iz utrke i podrzi Hadzikadica!
To majstore, zadnje tri rečenice su ti odlične. Eh sad samo trebaš odustati od kandidature i priznati da naša BiH ima veće šanse sa Hadžikadićem nego sa tobom i imaš moj glas na nižen nivou. Tek tada bih te shvatio da ozbiljno misliš ono što si rekao
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini pravi kandidat koji nije na budžetu i finansira sam svoju kampanju jeste Mirsad Hadžikadić! Lider kakvog čekamo dugo vremena! Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Pa imas li plan ili samo suplja?
Ma ko si ba ti staru ti satarem.
ublehaš koji zivi od plate od 1000KM
Jerlagiću Ti i tvoja stranka ste izgubili potpuni kredibilitet nakon sto su Midhat Osmanović , poslanik u Parlamentu FBiH, i Velid Torić, direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona, uhapšeni zbog primanja mita, nezakonitog posredovanja i zloupotrebe položaja. Obojica uhapšenih su funkcioneri Stranke za BiH.
Bravo Jerlagiću, svi zajedno protiv Komšića i Džaferovića!
Ne dajte SDAovcima da dođu u predsjedništvo.
Pozvao sve Bosance i Hercegovce...svih 10 koji su se tako izjasnili na popisu stanovnistva?
@Decepticon89 Na popisu ti se trazila nacionalna pripadnost, onaj ko se izjasnio kao Bosanac i Hercegovac bi trebao nekad malo nesto da procita, jer su Bosanci i Hercegovci stanovnici BiH i to nema veze sa nacijom niti vjerom.
@ey_boss i amerikanci su stanovnici amerike i svi su ameriknci po nacionalnosti. kad aprestanemo mjesati neke stvari tipa da su samo muslimani bosnjaci mozda se nesto i pocne mijenjati, a vjeroispovjest se uopste nebi trebala pisati nigdje jer je to nesto licno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
baš danas odem na ovaj https://www.glasometar.ba/ i ono odgovorim na ona pitanja i meni taj glasometar kaže da se ova stranka slaže samnom sa rekordnih 86% kao i sa DNZ a SDP je treći sa 82%. Prejako...
Ko je ovaj?
Zar ovi još dišu?
odakle je ovaj opet izronio nestalo pljacke sigurno
Ko god je mislio dijeliti državi Bosnu i Hercegovinu, mi, Bošnjaci, mu poručujemo da neće uspjeti!! Sinovi Bosne i Hercegovine!!
smanji patetiku