Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad smo jeb.a.li ježa kad se zapali Bosna mjesto Herceg.ovne. Neće imat niko da gasi, zato su ga i postavili. A vrli pitac upita kolika mu je plata, (+ ono malo crkavice ministarske što prima). Pa nije ispod 2 milje s glave. Pa i ja imam pola milje platu, a gdje sam ja a gdje je on...
izdao svoj narod da bi se preselio nama i sad ovdje počinje komandovati..jao si ga nama
Nisam znao da se funkcija komandanta CZ može obavljati iz Zlajogluove g.u.z.e, ali, eto, očito može! E, stvarno šta nam uradi Stranka za kumove, rodbinu i prijatelje i Zlatko Lagumdžija, pa to je prestrašno, pravih riječi stvarno nema!
E kada nam poplavi nize Ilidze, pustice da se podavite. A ako krene nase najvece kliziste, e tu smo tek svi naj*ebali :))))) Da nije smijesno, zaplakao bih. Cuj Komadant Civilne Zastite ( sta mu je opis posla i kolika ce mu biti plata) ???
narode probudi se.neimaština bolest smrt ne bira uzima redom.nama je potreban bolji život dobre plate penzije godišnji odmori ,ne da se patimo i da dižemo kredite za školovanje djece ili liječenje ili za godišnje odmore,ovako će na biti sve dok ne skinemo ovu nacionalističku bagru sa vlasti.evo naprimjer batko se dokazao pomaže za liječenje djece sve djece,stranka kokkuza-pa ljudi to smo mi kokuzi po svemu jer su nas takvima napravili političari.protjerat stoku sa vlasti oduzeti im imovinu i ostaviti ih na ulici.pa bolje da smo onog konja iz buća potoka postavili da nam vodi državu bar nas ne bi odveo u provaliju.poz.
ja njemu nebi dao ni da bude čoban jer frajer pojma nema,a ovaj alija tihić je bo mu ti hić ma mu.političari familiju stavljaju na funkcije.neće se ovi nikada ništa dogovoriti njima je dobro dobre plate koje deponuju u banku u švicu a ovdje sve račune plačamo mi ja mislim da im plačamo i komunalije i godišnje odmore,pa de malo mućnite glavom zašto ništa ne funkcioniše zato što je njima dobro i samo su se dogovorili da se ništa ne dogovaraju i da se ne slažu i njima je fenomenalno.
hahahahahaha a bruko moja, eto vam ga i ne vracajte nam ga...
Hahahaha JADA O DRŽAVE MAJKO MOJA MILA, bitno da je fotelja nije važno koja
Evo i ovaj svinjogojac iz lištice doguro do komandanta...necega. \'bem ti drzavu i boga ovo sve treba spalit.
sad ste gotovi