Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIjepo je imati prijatelje Britance i AMerikance ! U svakom slučaju bolje nego za neprijatelje, jel tako Kime ??
A svi zaboravili kako se radilo o zasticenoj zoni, gdje su UN-ovci trazili pomoc da je zatite od napada medjutim pomoc nikad nije dosla. Al je zato NATO napravio satelitske snimke pokolja i pojma se nije imalo da ce Karadziceve i Mladiceve snage pociniti zlo ako zauzmu Srebenicu.
Englezi su prijatelji Bosne, cak se i jedan Englez zapalio da bi svijetu skrenuo paznju na masakir koji su radili cetnici nama u Bosni, nazalost ni ulicu nije dobio. Kako ko zeli a ja znam za koga nocas navijam.
secamo se i mi pokolja indijanaca,pokolja afrikanaca i porobljavana kolonija
Pa i u genocidu nad Bošnjacima su indirektno učestvovali kroz svoju šutnju i inertnost, a tek se "aktivirali" kada su Bošnjaci počeli da vraćaju svoja sela i gradove od krstaških agresora!
Naravno da se secate....Vi ste ga organizovali sa amerima i francuzima...
@MislimNaTebe Ista ko i vi....
sjećaš li se indije, vijetnama, iraka i libije, qovno jedno kolonizatorsko
srpski zlocin je tolko svirep da je obrisao sjecenja i na hitlera e tolika ste divljacka rasa majku vam solovateljsko genocidnu sjeti se ti vanago jedno da na tudjim kostima budis se i spavas
@seljober02 posjeti malo jasenovac i gradišku, sve će ti se samo kazati