Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka Ti ČAST KEBO ! Najlakse je s-rusiti mostove pomirenja - kako bi to zeljele pobjeghulje i domace hulje ! Pregovarak Kebo - bolje DIPLOMATSKI i LJUDSKI pregovarati nego se kurčiti - kao ove minder ili aktivno placene kvazi ,,patriote\'\'.
Jos jedan \'\'jeftini poen\'\' ovog političkog šibicara. Eee ..Senade, Senade...lako je ofirat glup narod !
Komsicu tako treba,uvijek im podvuci da znaju sta su nam uradili...
Bravo Predsjednice Komsicu. Tvoje dostojanstvo govori o tebi .Ti si dokazani borac i patriota BiH kada je trebalo u rovu docekati Vukove Genocidase to si heriski cinio i zato dobio zlatnog ljiljana. Danas kada treba braniti dostojanstvo ove napacene ali dosotjne i ponosne sirotinje i ranjene zemlje to si doslledno i principjelno uradio ,odbio si sjesti sa istim Genocidasom samo sto je danas dosao bez Kokarde i snajpera a sa cvijecem u ruci koju mu je izdajnik Kebo urucio po nagovoru maloumnog Tihomira i izdajnika Bakira Izdajnikobegovica. Zato ga je toplo prmio sa cvijecem stakorsko otpadnicko smece Kebo izdajnicke stranke SDA/Srbijanske Drzavne Agencije/ Jad jadova gnjida i dno dna , ovo govno je trebalo docekati smrdljivim jajima na aerodromu zajedno sa Kebom cedoljubcem ojajariti i neka skupa idu istim avionom nazad u septicku Smrdiju. Izdajnicka gamadi vama ce suditi BH patriote ubrzo.
dosta smo mi sa četnicima pregovarali! neka je jednom i ponos i bosanski inat proradio! bravo željko!!!
cuj kralj. seljak. sramoti drzavu. njegova duznost je da pregovara i da se bori za interese drzave a ne da suti.
Željko Komšić kralj! KRALJ!!!!!