Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moras se i okaditi, pa poskropiti svetom vodicom, pa svasta nesto...tamjan tjera necastivog, moglo bi nekom i pozliti...eh...
Ulazak, prekrstis se, miris tamjana i to...onda poljubis ocu ruku...poklonis se...nema cile mile, nije to stala pa da se ulazi kako ko hoce. To je Boziji hram, pa se tu ne pravi cirkus.
Tesko je povjerovati u vase dobre namjere cak i na sami Bozic...ja ne cuh jos da neko siri toleranciju od vasih, pocev od politicara, preko iz, tv, novinara...pa makar da je namjera u ovom slucaju bila dobra...iskustva nas uce da toga slabo ima ili bolje receno nikako nema. Sta cete vi u crkvi, brate...jer, prilikom ulaska u crkvu, osnovno je prekrstiti se, ako ne, nemas sta traziti tu, to mu dodje kao bogohuljenje, zar ne?
Znaju li nase bosnje koliko crkava je provaljeno samo u zadnjih par godina...ne znaju, opet amnezija...
Znaju li nase bosnje koliko je u ovom ratu sruseno crkava? Ne znaju...opet pate od amnezije...
Znaju li nase bosnje koliko su crkava srusili turci??? Ne znaju, pate opet od amnezije...i koliko dzamija jos stoji u BiH na temeljima crkava?
Znaju li nase bosnje koliko crkava su poglavnik i cvijece srusili u 2. sv. ratu??? Ne znaju, pate od amnezije iz tog perioda...jah...
Ostanite u rs i ne trazite posla u federaciji da zauzimate mjesta civilizovanom svijetu. Stavite granice, pa da se zvanicno uvede i zabrana vam ulaska u GRAD Sarajevo. Tako bi vas razumjeli da volite rs, koliko vas samo radi u nasem gradu i nasoj domovini, a niko od gradjana ne ide u rs da trazi posla, a kamoli da zivi. OSTAJTE TAMO i ne ulazite medju gradjane. Takvi kakvi ste nacionalisti, ne zeli vas ni Evropa, jer bi zatrovali pola svijeta.
Jedina bajka konja mi pada na pamet je da ce blentitet rs prezivjeti do sljedeceg bozica...
POSVETITE BAR ZA BOZIC PAZNJU NA UKUCANE
MISLIM DA ZA BOZIC VJERNIK MORA DA SE SUZDRZAVA GRIJEHA I VRIJEDZANJA,A NE UHVATITI SE OVDJE KO MOZE VISE DA SE IZLAJE KO´PASCAD
bogomolju ma o bilo kojoj DA JE RJEC GRIJEH JE RUSITI
Poljetos mi Radenko poslao 100 sadnica na poklon ,čestitao 2 bajrama,rođendan imuslimansku novu god.,a pucali jedan na drugoga.Ja mu uzvratio na isti način.MOŽEMO mi bolan zajedno-
LJUDI,hajde da se mirimo, da ignorišemo ove VLADARE,da se oslobodimo modernog ROBOVLASNIŠTVA,BOG prašta a zašto nebi MALI čovjek.Allah u Kur\'anu kaže da imaš pravo krvne osvete ali ti je bolje da oprostiš.SAMO ZAJEDNO MOŽEMO PRUŽITI BOLJE SUTRA GENERACIJAMA I VAŠIM I NAŠIM.
ne daj pope ciggannima poturcenim ni da privire u crkvu. ma sta u crkvu, ne daj ni blizu.