Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji se zalažu za poštivanje Ustava BiH i preuzetih obaveza ;...2009 N.Špir., i N.Radman , predaju u Briselu zahtijev za prijem BiH u Nato , ..pri tome samo što nisu tada zaplakali u svojim hvalospjevima i molbama tom savezu..Poslije toga to biva ugrađeno u Ustav i Zakon o odbrani..i ne može se jednostrano mijenjati , osim večinski u P.S BiH...I . , šta sada ,...ne važi ? E , onda može da ne važi i postojanje npr.entitetaa..i td..😜
Srbi su u pravu za sve još od Gavrila Principa, pa i prije, do danas. Mi sami prizivamo okupaciju. Srvi su slobodarski narod. Kažem kao Bošnjak. Pogledajte izjave Komšića, Izezbegovića, Bećirovića. Zapad im nametnuo aparthejd, a oni i dalje za NATO i EU. Selam svim slobodnim ljudima.
Crna Gora usla u NATO i sta je bilo? pa ispade da su Crnogorci ironicno izgubili vlast i Srbi preuzeli kad je Crna Gora usla u NATO, posjedcam prije toga su Crnogorci vladali Crnom Gorom citavo vrijeme do NATO, postoji mogucnost sada to neznamo da postoji neki dogovor izmedu Zapada i Srbije da Srbija dobije poptunu vlast nad Crnom Gorom i tako i morem a da zauvrat nesto Srbi daju a sta je to najverovatnije nesto uvezi Kosova to cemo vijdeti , ali zapad se pogadja tako na racun drugi
Jbo mtr, nesto kontam. I ovi srbi s3ru. Da BiH udje u NATO niti bi njihovi mogli govoriti da im neko napada pc niti bi ovi drugi mogli serendati da ih neko ugnjetava. Svima bi bilo bolje. Ali qrko, kako onda vladati ako ne mozes zavaditi.
Gledaj kifle... zbunjen lik